« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Goran Bare & Majke ponovno u Saxu!

Jedan od najintrigantnijih hrvatskih rokera ponovno dolazi u ovaj kultni zagrebački klub gdje će uz pratnju Majki nastupiti 23. travnja.

Bare i Majke i opet u SAX!-u
Bare i Majke i opet u SAX!-u (Arhiva)
Više o

Goran Bare

,

koncert

,

klub SAX

Nakon što je u prošloj sezoni u klubu Sax! održao dva rasprodana koncerta, jedan od najintrigantnijih hrvatskih rokera ponovno dolazi u ovaj kultni zagrebački klub gdje će uz pratnju Majki nastupiti 23. travnja.

Zagrebačka će publika u intimnom prostoru kluba Sax! ponovno imati priliku uživo čuti svog glazbenog idola koji će ih na svoj jedinstven način provesti kroz žestoko rock putovanje.

Energični vinkovački roker i njegov bend zasigurno će i ovaj put oduševiti svoje fanove, a hitovi poput „Teške boje",  „Pozovi me u noć", „Vrijeme da se krene", „Mene ne zanima" samo su neki koje će publika tu večer moći čuti.

Ulaznice za koncert Gorana Bareta i Majki mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 90 kuna.

U prodaji su na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici br. 22/2, a više informacija možete pronaći na službenim stranicama kluba: www.sax-zg.hr

Požurite po svoju ulaznicu jer je broj ulaznica ograničen.

07.04.2016. 17:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh