« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina
DRUŠTVENE MREŽE

Google+ postaje mrtav ili će se napokon redefinirati?

Kako sada stvari stoje, Google+ će se napokon redefinirati, više integrirati u operacijskom sustavu Android, a ne uživati određenu autonomiju

Što će Google napraviti sa svojom društvenom mrežom?
Što će Google napraviti sa svojom društvenom mrežom? (Arhiva)
Više o

društvene mreže

,

Google Plus

,

Vic Gundotra

Google se silno trudi  u promicanju Google+  društvene mreže, nastale prije tri godine za koju se ponekad čini da je više mrtva nego živa. Sada je i voditelj projekta G plus mreže, Vic Gundotra, najavio ostavku.

Kako sada stvari stoje, Google+ će se napokon redefinirati, više integrirati u operacijskom sustavu Android, a ne uživati određenu autonomiju.  

To je dobra vijest za one koji su  otvarali profile na G+ mreži samo zato da bi mogli koristiti određene Google usluge. Ovu skupinu korisnika je Google na neki način prisiljavalo  da koriste G plus što je u nekim slučajevima i protuzakonito. Čak je i Federal Trade Commission istraživala ovo pitanje, ali nije ništa poduzela.  No, izgleda da više neće niti morati, jer daljnjih osnova za tužbu niti neće biti pošto će Google + i Android najvjerojatnije prestati biti integrirana " sila " koja će se koristiti od strane korisnika usluga .  

Međutim, ova promjena strategije bi u budućnosti možda mogla dovesti  da Google zaustavi svoju društvenu mrežu, posebice ako neće uspjeti dalje privlačiti ljude i potaknuti ih na aktivnije korištenje. :D 

Piše: Sanja Ledinek
27.04.2014. 12:59:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh