« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina
COOL

Google AutoDraw čini od vas crtačkog znalca

AutoDraw je nastao kao kao ekstenzija jednog od mnogih Googleovih eksperimenata za razvoj umjetne inteligencije pod imenom QuickDraw

Crtajte kao znalac
Crtajte kao znalac (Google)
Više o

Google

,

AutoDraw

Google je predstavio AutoDraw, novi alat koji prepoznaje vašu namjeru da nešto nacrtate, a onda tome dodaje stvaran oblik.

Crtanje mišem na računalu ili prstom po telefonu ili tabletu ponekad zna biti jako komplicirano, a rezultati su u više navrata neprepoznatljivi.

Novi googlov alat AutoDraw kombinira umjetnu inteligenciju sa katalogom crteža talentiranih umjetnika iz cijelog svijeta i pomaže vam da se lakše likovno izrazite.

Ovaj alat radi na svim platformama i potpuno je besplatan.

AutoDraw je nastao kao kao ekstenzija jednog od mnogih Googleovih eksperimenata za razvoj umjetne inteligencije pod imenom QuickDraw. On uz pomoć neuronskih mreža i učenja oblika otkriva pojam koji ste htjeli nacrtati s veoma visokim postotkom točnosti.

Ako ste vješti sa crtanjem i bez Googleovog alata onda svoje crteže možete priložiti ovom projektu koji će tako postati dio arhiva nacrtanih pojmova koje AutoDraw koristi. Tko zna, možda baš vaš crtež pomogne nečijoj nespretnoj ruci.

 

14.04.2017. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh