« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
COOL

Google Arts & Culture projekt

Google Cultural Institute skenirao je i digitalizirao gotovo 3000 umjetničkih djela posebnim kamerama koje mogu snimati fotografije u super visokoj rezoluciji

Fascinantan Google Arts & Culture
Fascinantan Google Arts & Culture (Google)
Više o

App Store

,

Google Play

,

Google Arts & Culture

Zaljubljenik ste u umjetnost ili vas zanimaju znamenitosti, a nemate dovoljno novaca za putovanja svijetom? Google za vas nudi Arts & Culture projekt koji omogućava da pogledate tisuće umjetničkih eksponata ili zavirite u mjesta kulturne baštine širom svijeta samo upotrebom računala ili pametnih telefona.

U Google Arts & Culture projekt je implementiran i Google Street prikaz,ali nova tehnologija se usredotočuje na eksponate, zbirke muzeja i svjetske znamenitosti. Projekt se sastoji od Art Project, Historic Moments i World Wonders Project.

Google Cultural Institute skenirao je i digitalizirao gotovo 3000 umjetničkih djela posebnim kamerama koje mogu snimati fotografije u super visokoj rezoluciji. Potom su svi digitalni materijali arhivirani kao gigapixelne datoteke. Na popisu se nalazi od 21. siječnja 2016. godine i naš Muzej za umjetnost i obrt.

Krenite u virtualnu šetnju klikom na poveznicu web stranice ili preuzmite mobilne aplikacije na Google Play i App Store

17.06.2017. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh