« Život
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
HIK!

Gluposti koje rade pijani muškarci

Kakve sve svinjarije rade muškarci kad ih ponese alkohol kojeg popiju više nego što mogu podnijeti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

problemi

,

pijanci

,

pijanstvo

Što sve rade muškarci kad se napiju? Svi to znamo, osim naravno onih koji su se napili i izblamirali, a uvijek sve počinje u onom trenutku kad prvi put primjetite pijanu facu punu znoja i poluzatvorenih očiju.

Nakon toga, svaki sljedeći put do šanka i toaleta popraćen je snažno izrečenim, potpuno besmislenim rečenicama po nekoliko puta, u pokušaju da se dodatno osnaži totalna glupost koju je upravo izvalio.

U povratku prema sjedalici često se zna dogoditi da majstora ponese glazba, pa krene pokoji plesni korak iz mladosti, koji uvijek završi salvom smijeha trijeznih, a nerijetko i dvostrukim ili trostrukim akslom uz pad nesuđenog Travolte.

Nakon toga, kad je piće već dobro zagrijalo tijelo nesretnika, počinje probijati alkoholni znoj specifičnog smrada po, naravno, alkoholu što ga čini potpuno nemogućom osobom za stolom, pa svi odahnu kad krene glumiti DJ-a, bilo to na kućnom tulumu ili u kafiću. Teško je, doduše, shvatiti koju pjesmu želi čuti jer nemušto objašnjenje i pjevanje zvuči kao mumljanje osakaćenog jazavca, ali neka ga, samo da nije za stolom.

I, na kraju, na opće čuđenje takav lik upeca neku, jednako natopljenu damu i odu zajedno u noć, kada se manifestira zadnja karakteristika pijanstva - nemogućnost postizanja erekcije. No, to je ono što neće nikad priznati niti on niti ona, on zbog srama, ona zato što ne želi da netko pomisli da je laka žena ... 

Sve u svemu, ako ste se prepoznali u bilo kojem segmentu, vrijeme je da smanjite unos alkohola, jer smartphoni s kamerama i Facebook su vražja izmišljotina namijenjena blamiranju vašeg lika i djela.

07.10.2013. 22:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh