« Seks
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
WTF?!

Glumljeni orgazam trebao bi laskati muškarcu

Možda naslov zvuči malo sumanuto, no logika koja stoji iza ove tvrdnje stoji na prilično čvrstim nogama

OK, nisu svi Meg Ryan :)
OK, nisu svi Meg Ryan :) (Arhiva)
Više o

orgazam

,

ženski orgazam

,

glumljeni orgazam

Glumljeni orgazam prilično će oneraspoložiti svakog muškarca koji će se osjećati kao da jemu je netko zalijepio vruću šamarčinu i izvrijeđao ga na pasja kola, no, istraživanje objavljeno u Journal of Sexual Archives tvrdi upravo suprotno - trebali biste biti jako sretni zbog toga.

Istraživanje je dalo rezultat jednak onima u prijašnjim sličnim istraživanjima - uvjerljivo najčešći razlog za glumljenje orgazma kod žena je altruizam, preciznije, želja da njihovom partneru seks bude ugodniji.

Daleko na drugom mjestu je strah i nesigurnost, treće mjesto drži želja za postizanjem vlastitog užitka i napaljenosti, dok je na zadnjem mjestu želja da se seks napokon završi. 

Naime, žene koje glume orgazam misle da vas ne uzbuđuju dovoljno ili da nemate pojma što radite, no u svakom slučaju žele vam pokazati da ste napravili sve što trebate kako bi je doveli do orgazma, nadajući se da će vam to biti ili jako seksi ili da će vam podići samopouzdanje kako bi sljedeći put bili bolji u krevetu.

Uglavnom, žene to rijetko rade radi sebe, puno češće zbog partnera, pa ako i shvatite da vam je prodala Meg Ryan u najboljoj izvedbi, budite sretni jer misli na vas i daje vam do znanja da ste joj važni. 

05.04.2014. 22:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh