« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca
kao u sapunici

Glumac Jeffrey Dean Morgan postao tata četverogodišnjaka

Dennyju iz Uvoda anatomiju priopćeno je da ima sina za kojeg nije znao

Fotografija vijesti
Više o

Uvod u anatomiju

,

Jeffrey Dean Morgan

,

Sherrie Rose

Ono što bi bilo primjerenije serijama u kojima glumi dogodilo se glumcu Jeffreyju Deanu Morganu kojeg u kinima možemo gledati u filmu Čuvari (Watchmen). Odjednom mu je priopćeno kako ima sina - četverogodišnjaka. Popularni 43-godišnji glumac koji se proslavio ulogom Dennyja Duquettea, srčanog bolesnika i velike ljubavi Katherine Heigl u "Uvodu u anatomiju", otac braće u seriji Lovci na natprirodno, prije nekoliko godina bio je u vezi s vršnjakinjom i kolegicom Sherrie Rose, producenticom i epizodnom glumicom.

Oboje su od tad bili u vezama s drugim kolegama – ona s Rayom Liottom i glazbenikom Daveom Navarrom, a on s kolegicom iz serije Trava, Mary-Louise Parker koja je u travnju prošle godine raskinula njihove zaruke.

Morgana je njegova bivša Sherrie prije nekoliko tjedana iznenadila viješću da je u vezi s njim ostala trudna, i da njihov sin sad ima već četiri godine.

- Jeffrey je šokiran i iznenađen, ali želi biti dio života svog sina – rekao je medijima jedan njegov prijatelj, dok je sam glumac zasad nedostupan za javnost. No, već je upoznao dječaka i počeo se družiti s njime.

28.03.2009. 14:46:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh