« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
VELIKANI

Glenn Miller Orchestra u Lisinskom 13. siječnja

Glenn Miller bio je jedan od najzaslužnijih za razvoj i popularnost američke glazbene scene u četrdesetim godinama 20. stoljeća

Legendarni orkestar stiže u Zagreb
Legendarni orkestar stiže u Zagreb (Menart)
Više o

Zagreb

,

KD Vatroslav Lisinski

,

koncert

,

zagreb-info

,

Glenn Miller Orchestra

Koncert odličnog Glenn Miller Orchestra održat će se 13. siječnja u K.D. Vatroslav Lisinski, a pretplatnici ciklusa Lisinski subotom imaju 20% popusta na ulaznice. Veseo i nemiran duh Glenn Millera, jednog od najistaknutijih kompozitora i glazbenika s početka prošlog stoljeća, osvojit će vas na samom početku godine i odvesti vas u neko drugo doba, doba swinga - jednu od najljepših glazbenih era.

"Moonlight serenade", "In the mood" ili "Pennsylvania 6-5000" neke su od njegovih najpoznatijih skladbi koje će te večeri biti izvedene na zagrebačkom koncertu, koji je i prvi koncert regionalne turneje orkestra pod umjetničkim vodstvom Wila Saldena.

Nikako ne zaboravite plesne cipele i prihvatite poziv na putovanje u neko drugo vrijeme...Možda su vas djedovi i bake ili mame i tate „zarazili" ljubavlju prema toj vrsti glazbe, a ako još nisu dopustite Glenn Miller Orchestru da vas zadivi i otkrije razlog zbog kojeg su na njihovim koncertima rasprodane dvorane diljem svijeta.

Sam Glenn Miller bio je jedan od najzaslužnijih za razvoj i popularnost američke glazbene scene u četrdesetim godinama 20. stoljeća, no nažalost njegova životna priča rano je okončala, ali njegova glazba i dalje živi te je danas savršeni podsjetnik na jedno od najljepših doba glazbene industrije.

Tradicija će se nastaviti i ove nezaboravne zagrebačke večeri koju nikako ne smijete propustiti. Nakon koncerta u Lisinskom, orkestar odlazi u Lendavu, Mostar, Podgoricu, Sarajevo i Beograd.

Ulaznice za ovu glazbenu čaroliju prekrasan su blagdanski poklon, a njihova je cijena gotovo dvostruko povoljnija od cijena iz 2008. godine.

  

Podijeljene su u četiri kategorije: 150kn, 180kn, 220kn i 260 kn.

  

Službena prodaja ulaznica započela je na blagajni dvorane Lisinski ( svakim danom od 10 - 20 sati, subotom od 9 - 14 sati ) i putem www.ulaznice.hr
01.01.2012. 18:40:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh