« Zagreb
objavljeno prije 11 godina
JURIS PROTECTA

Glasajte za Ostojića jer je manje zlo od Bandića

Udruga za unaprjeđenje pravosuđa u RH Juris protecta pozvala je danas Zagrepčane da se u što većem broju odazovu drugom krugu izbora

Ostojić je manje zlo od Bandića
Ostojić je manje zlo od Bandića (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

izbori za gradonačelnika Zagreba

,

Rajko Ostojić

,

Juris Protecta

'Povijesna je dužnost svih građana Grada Zagreba da iziđu na izbore u drugom krugu 2. lipnja i daju svoj glas za manje zlo, a to je Rajko Ostojić', navode iz Juris Protecte u priopćenju.

Ističu kako su svjesni opravdanosti kritika na račun SDP-a, ali i naglašavaju kako je dužnost svakog građanina Zagreba da 'spriječi veće zlo, a to je ponovni izbor Milana bandića za gradonačelnika glavnog grada Hrvatske, i to upravo kada Hrvatska ulazi u Europsku uniju, zajednicu civiliziranih država'.

Za slab rezultat Ostojića u prvom krugu izbora za gradonačelnika Juris protecta odgovornom drži lošu političku strategiju vodstva njegove stranke, prije svih predsjednika Vlade i SDP-a Zorana Milanovića, ocjenjujući "potpuno nerazumnima" njegove odluke vezane uz Zagreb.

'Dakle, rukovodstvo SDP-a ne zaslužuje ništa bolje nego što je prošlo na lokalnim izborima za Skupštinu Grada Zagreba. Mi mislimo da je kandidat za gradonačelnika Rajko Ostojić žrtva krivih odluka stranačkog vodstva i interesnih lobija, kao i 5. kolone koja se okupila oko njega i u samom izbornom stožeru i zato mu treba dati glas, jer on je daleko manje zlo od Milana Bandića', navodi se u priopćenju.

24.05.2013. 08:06:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Volim Bandića
    24.05.2013. 16:04
    Uredništvo Metro-portala može poput ostalih gubitnika samo plakati i cviliti....BANDINJO POBJEĐUJE!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh