Metro-portal.hr

objavljeno 24.05.2013. 08:06:00
JURIS PROTECTA

Glasajte za Ostojića jer je manje zlo od Bandića

Udruga za unaprjeđenje pravosuđa u RH Juris protecta pozvala je danas Zagrepčane da se u što većem broju odazovu drugom krugu izbora

Ostojić je manje zlo od Bandića
Ostojić je manje zlo od Bandića (Arhiva)

'Povijesna je dužnost svih građana Grada Zagreba da iziđu na izbore u drugom krugu 2. lipnja i daju svoj glas za manje zlo, a to je Rajko Ostojić', navode iz Juris Protecte u priopćenju.

Ističu kako su svjesni opravdanosti kritika na račun SDP-a, ali i naglašavaju kako je dužnost svakog građanina Zagreba da 'spriječi veće zlo, a to je ponovni izbor Milana bandića za gradonačelnika glavnog grada Hrvatske, i to upravo kada Hrvatska ulazi u Europsku uniju, zajednicu civiliziranih država'.

Za slab rezultat Ostojića u prvom krugu izbora za gradonačelnika Juris protecta odgovornom drži lošu političku strategiju vodstva njegove stranke, prije svih predsjednika Vlade i SDP-a Zorana Milanovića, ocjenjujući "potpuno nerazumnima" njegove odluke vezane uz Zagreb.

'Dakle, rukovodstvo SDP-a ne zaslužuje ništa bolje nego što je prošlo na lokalnim izborima za Skupštinu Grada Zagreba. Mi mislimo da je kandidat za gradonačelnika Rajko Ostojić žrtva krivih odluka stranačkog vodstva i interesnih lobija, kao i 5. kolone koja se okupila oko njega i u samom izbornom stožeru i zato mu treba dati glas, jer on je daleko manje zlo od Milana Bandića', navodi se u priopćenju.

24.05.2013. 08:06:00
http://metro-portal.hr/glasajte-za-ostojica-jer-je-manje-zlo-od-bandica/78298/