« Film
objavljeno prije 26 dana i 21 sat
PREMIJERE

'GLAS', novi film Ognjena Sviličića premijerno prikazan sinoč u CineStaru Zagreb

U filmu GLAS Ognjen Sviličić ponovno tematizira borbu pojedinca protiv okoline, odolijevanje konformizmu iz perspektive tinejdžera ateista

Premijera u Zagrebu
Premijera u Zagrebu (Mario Poje)
Više o

Ognjen Sviličić

,

film Glas

Nakon premijera u Splitu i Osijeku, novi film Ognjena Sviličića, GLAS, predstavljen je premijerno sinoć zagrebačkoj publici u CineStaru Zagreb - Branimir mingle mallu!

Premijeri je nazočio redatelj Ognjen Sviličić te glumačka postava iz filma: Franko Jakovčević, Belma Salkunić, Igor Kovač, Josip Lukić, Klara Mucci, Mia Petričević, Goran Bogdan i mnogi drugi. Novi domaći igrani film svojim je dolaskom podržao i niz osoba iz javnog života i svijeta filma.  

U filmu GLAS Ognjen Sviličić ponovno tematizira borbu pojedinca protiv okoline, odolijevanje konformizmu, sve iz perspektive tinejdžera ateista koji mora pronaći način da opstane i funkcionira u strogo religioznom okruženju, katoličkom internatu.

Svjetsku je premijeru GLAS imao u listopadu na Međunarodnom filmskom festivalu u Busanu u Južnoj Koreji, najvećem azijskom festivalu, a u međuvremenu je gostovao na fimskom festivalu u Varšavi te filmskom festivalu u Cottbusu. U domaća kina pak stiže 23. siječnja u distribuciji 2i Filma.

22.01.2020. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh