« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Ginger Baker predložio striptiz u sudnici

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Ginger Baker

,

Cream

,

striptiz u sudnici

Bivši bubnjar legendarne grupe "Cream", Ginger Baker (69), u Johannesburgu je izazvao pravu sudsku i medijsku pomutnju kad je, pokušavajući na vrlo nekonvencionalan način izvesti dokaze pred porotom, predložio striptiz u sudnici.

Naime, u procesu zbog pronevjere i utaje protiv njegove privlačne bivše tajnice, Baker je začuđenoj sutkinji predložio striptiz u sudnici kako bi oborio tvrdnje protivne strane da je bio u vezi s 23-godišnjom bivšom suradnicom.

Britanski rocker zatražio je od bivše tajnice da pomnije opiše intimne dijelove njegova tijela, a sutkinji i poroti je ponudio da im "zorno prikaže kako se opis ne poklapa sa stvarnošću".

Sutkinja je Bakerovu ponudu da se skine ljubazno odbila, ograničivši se na druge postojeće dokaze, prenio je list "Sunday Times".

Baker, koga prati glas da je slab na mlade crne ljepotice, živi povučeno kao gentleman-farmer na svom imanju u regiji Tulbagh u Južnoafričkoj republici, gdje uzgaja voće i proizvodi vino. Osim vinograda, imanje je poznato po vlastitom uzgoju konja i polo igralištu. (hina/metro-portal)

02.11.2008. 14:28:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh