« Nogomet
objavljeno prije 14 godina
LEGENDA LIVERPOOLA

Gerrard odlazi u Real?

Gerrard, koji je prije tri dana navršio 30 godina, u dosadašnjoj je karijeri nastupao samo za redse s Anfielda

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Real Madrid

,

Liverpool

,

Steven Gerrard

Prema pisanju španjolskog sportskog dnevnika Marce, madridski Real je pri završetku pregovora oko dovođenja u svoje redove dugogodišnjeg kapetana Liverpoola Stevena Gerrarda.

Marca navodi da je predsjednik Reala Florentino Perez već izabrao Gerrarda za zvijezdu ovogodišnjeg prijelaznog roka, drugoga otkako se vratio na mjesto čelnog čovjeka kluba, te da je za angažiranje ikone navijača Liverpoola već dobio odobrenje novoga trenera Josea Mourinha.

Prošle je godine Perez za pojačanja potrošio čak 260 milijuna eura, ali niti dovođenje Cristiana Ronalda, Kake i Karima Benzeme nije donijelo niti jedan trofej na Santiago Bernabeu. Ove je godine Realov predsjednik spreman potrošiti novih 200 milijuna eura za pojačanja, no sada će se o njihovom dovođenju konzultirati s trenerom Mourinhom. Prošle godine Perez je doveo osam igrača bez da se konzultirao s tadašnjim trenerom Pellegrinijem.

Gerrard, koji je prije tri dana navršio 30 godina, u dosadašnjoj je karijeri nastupao samo za "redse" s Anfielda.

Drugi španjolski sportski dnevnik AS navodi kako je Real vrlo blizu angažiranja ponajboljeg desnog braniča svijeta, brazilskog reprezentativca Maicona, sadašnjeg člana aktualnog europskog prvaka Intera iz Milana i to na izričit Mourinhov zahtjev. Također, Mourinho je izrazio zanimanje za Danielea De Rossija iz Rome, Aleksandra Kolarova iz Lazija, te Angela Di Mariju iz Benfice.(hina/metro-portal)

02.06.2010. 12:36:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh