« Nogomet
objavljeno prije 14 godina
NE MOŽE!

Arsenal ne da Fabregasa Barceloni

Fabregas je jedan od naših najboljih igrača i on je u svim planovima za budućnost, poručili su iz redova "Topnika"

Cesc Fabregas Arsenal Barcelona
Cesc Fabregas Arsenal Barcelona (Getty Images)
Više o

nogomet

,

Barcelona

,

Arsenal

,

masno tkivo

Nakon što je Barcelona uputila službenu ponudu Arsenalu za njegovog kapetana i veznjaka španjolske reprezentacije Cesca Fabregasa, nije dugo trebalo čekati na odgovor iz Londona.

"Fabregas je jedan od naših najboljih igrača i on je u svim planovima za budućnost," poručili su iz redova "Topnika", dodavši: "Fabregasov ugovor traje do 2015. godine."

Na kraju priopćenja kojeg su uputili medijima, čelnici Arsenala izražavaju nadu kako će Barcelona poštovati poziciju kluba i da više neće stvarati pritisak na Fabregasa.

Barca je danas objavila kako je poslala službenu ponudu Arsenalu za Cesca Fabregasa. "Poslali smo čvrstu, pisanu ponudu Arsenalu za Fabregasa", rekao je glavni direktor Barcelone Joan Oliver na službenoj internetskoj stranici kluba, dok je dopredsjednik kluba Rafael Yuste dodao. "Nadam se dogovoru. Vjerujem da ćemo uspjeti privoliti Arsenal na posao."

Fabregas se trenutačno nalazi u Austriji na pripremama španjolske reprezentacije za SP, no nije želio komentirati nastalu situaciju. Fabregas je prve nogometne korake načinio upravo u Barceloni, međutim kada je imao 16 godina preselio je u Arsenal. Za "Topnike" je do sada odigrao 187 utakmica i zabio 32 gola. (hina/metro-portal)

02.06.2010. 19:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh