« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
SYMPHONICA

George Michael odradio koncert za sjedenje

Našoj novinarki nije se pretjerano svidjela ideja da mora sjediti na svom mjestu sve do zadnje tri stvari na koncertu

George Michael nije baš oduševio našu novinarku
Više o

Arena Zagreb

,

George Michael

,

koncert

,

recenzija

,

Symphonica

Jučer u prepunoj Areni Zagreb održao se dugočekivani koncert legende George Michaela. Pri samom dolasku primjetili smo da apsolutno svi sjede i onog trenutka kad je George počeo pjevati nekolicina nas se ustala kako bi bolje vidjela i malo si zaplesala.

Međutim, istog trena prišli su nam zaštitari koji su nas upozorili da se stajati ne smije i da će nam to biti dozvoljeno na zadnje tri pjesme. Koncert pop legende i moramo sjediti? OK, sjeli smo i u miru čekali da nas George Michael ponovno digne na noge.

Nažalost, to se nije dogodilo. Iako mu je ovo prvi koncert u Hrvatskoj i trebao je za sve te fanove koji su podržali koncert i došli sa svih strana svijeta otpjevati barem tri hita, on to nije učinio. Cijeli koncert bio je sporog i sladunjavog ritma. Najgenijalnija stvar na koncertu bio je fenomenalan video zid, ali tehničare se na kraju nije pohvalilo.

George je odradio dva seta, nakon čega ga je publika gromoglasnim aplauzom i stupanjem zvala na bis, kao da mu je pokušala reći: "Nakon ovog uspavanog koncerta vrati se na bis i Wake us up before you go go!". Iako nas je koncert skoro uspavao, moramo priznati da takav glas nemamo prilike čuti svaki dan uživo i samo se nadamo da će se George ponovo vratiti u hrvatsku u malo bržem ritmu. We gotta have faith!.

21.09.2011. 18:15:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh