« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

George Clooney je ponovno slobodan

Glumac je ostavio svoju djevojku Sarah Larson nakon jednogodišnje veze

Bivša konobarica Sarah Larson skrhana je zbog prekida veze
Bivša konobarica Sarah Larson skrhana je zbog prekida veze
Više o

George Clooney

,

Sarah Larson

Najslavniji holivudski neženja George Clooney ipak se ne mijenja. Glumac je upravo prekinuo jednogodišnju vezu sa svojom djevojkom Sarah Larson. Bivša konobarica kojoj se nakon jednog susreta s glumcem ‘posrećilo’, te je postala njegova stalna pratilja na svim prestižnim društvenim događanjima, navodno je skrhana zbog kraja veze. Osobito jer su mnogi mediji najavljivali svadbena zvona, a George ju je upoznao i sa svojom obitelji.

Clooneyjev glasnogovornik Stan Rosenfield odbio je dati bilo kakav  komentar na prekid veze, oštro kazavši: ‘Neću i ne želim komentirati Georgeov privatni život’!

George i Sarah upoznali su se u lasvegaškom noćnom klubu Moon, gdje je Sarah radila kao konobarica, u lipnju prošle godine i otad su bili nerazdvojni.

Iako su mediji tvrdili kako je glumac konačno našao ‘pravu’, Clooney je ipak ostao vjeran sebi i odustao od planiranih zaruka i vjenčanja. 

Vjeran sebiIako su mediji tvrdili kako je glumac konačno našao ‘pravu’, Clooney je ipak ostao vjeran sebi i odustao od planiranih zaruka i vjenčanja. 

Djevojka je ubrzo dala otkaz kako bi se mogla pridružiti Georgeu na brojnim putovanjima. Vezu su obznanili na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji, a Sarah je Georgea pratila i na dodjeli Oscara i time postala prva žena koja se s glumcem pojavila na tom prestižnom eventu.

Tijekom veze tabloidi su se u više navrata raspisali o tome kako je George nezadovoljan zbog njezinih kompromitirajućih fotografija. Ipak, upućeniji tvrde kako George jednostavno nije za brak, te da raskid nema veze s njezinim fotografijama.      (METRO)

29.05.2008. 21:55:32
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  marna
  30.05.2008. 13:12
  Kako vam nije palo na pamet da je možda ona njega njega ostavila?Možda cura želi djecu i osobu na koju može računati?
  Ne znači da je tip sa puno love i planetarno popularan najbolji izbor za zajednički život! Pih!
 2. avatar
  zgboy
  30.05.2008. 18:28
  Može bit... al moraš priznat da je to teško zamislivo. Teško da bi konobarica nogirala Clooneya.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh