« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
SUPERTALENT

Genijalni Borislav Vranić izravno u finale Supertalenta

POGLEDAJTE VIDEO: Balanser kojem na glavi mirno stoje i bicikl i 200 kunića fascinirao publiku i uletio u finale

Nevjerojatni balanser Borislav Vranić
Nevjerojatni balanser Borislav Vranić (Screenshot YouTube)
Više o

Supertalent

,

polufinale

,

Borislav Vranić

,

balanser

Možda i najegzotičniji Supertalent do sada u svojoj je trećoj live emisiji ugostio red klasičnih polufinalista - pjevačice moćnih glasova, malo pjevačko čudo i plesačku skupinu, no zapravo su zvijezde večeri bili ljudi koji bi glatko mogli zaraditi dobru lovu oko londonskog Covent Gardena.

Robert Babić, sleklajner iliti žongler na traci bio je manje dojmljiv nego u kvalifikacijama, tek je kostim Charlie Chaplina donio neki malo jači odmak od stvarnosti.

Jaču točku imao je Vladan Bergamo, koji je vitlao vatrom na sve strane, a pripomogli su mu i organizatori na stageu vratio je Merliću boju u obraze, a sjajno se snašao i mađioničar/iluzionist Marinko Perec koji je, potpomognut kćerima izveo par dobrih iluzija s opremom iz kućne radinosti. Nažalost, scenski nastup mu je na razini "meni i samom nije jasno kako ja to izvodim", tako da nije čudo da je zapeo u polufinalu.

Čudo večeri je Borislav Vranić, žongler koji na glavi može balansirati ama baš sve što mu padne pod ruku. Sjajno zamišljen nastup u kojem mu je na glavi bio par pištolja, štikla i slične manje stvarčice da bi završio biciklom i tačkama, začinio je nakon nastupa balansiranjem novčanice od 200 kuna!? Nevjerojatno, stvarno, tako da je s pravom izravno ušao u finale. Osim njega, po glasovima publike u repesaž su ušli standardni finalisti, dijete moćnog glasa Rebecca i gomila plesačica iz grupe O la la. Mala slatka djevojčica ipak je više očarala žiri koji ju je poslao u finale.

Evo i nastupa sjajnog Borislava Vranića:

20.11.2011. 22:41:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh