« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
SJAJNO!

GeForce RTX omogućuje da sva podešavanja u igrama konačno postavite na maksimum

Prije nego što GeForce RTX stigne na tržište sljedećeg tjedna, NVIDIA sa zadovoljstvom može reći da je devet novih naslova podržalo Deep Learning Super-Sampling tehnologiju

Nova čuda iz NVIDIE
Nova čuda iz NVIDIE (NVIDIA)
Više o

GeForce RTX

Nove GeForce RTX grafičke kartice prve su koje će konačno, čak i u najzahtjevnijim igrama današnjice, omogućiti da sve grafičke mogućnosti podesite na maksimalne vrijednosti!

Većina igrača već zna da su 4K monitori sada dostupniji i pristupačniji nego ikada. Brzo pretraživanje intereneta pokazuje čitav opseg 4K monitora, koji su dostupni već u cjenovnom rangu od 300 eura. Ono što je nekada spadalo u segment tržišta rezerviran samo za entuzijaste, sada je dostupno milijunima PC igrača širom svijeta.

Osnivač i izvršni direktor tvrtke NVIDIA Jensen Huang dotakao se upravo ove teme tijekom prezentacije na GTC događanju u Japanu, koji je danas održano u Tokiju. U dinamičnoj dvosatnoj prezentaciji pred više od 4.000 posetitelja usporedio je do sada neviđene mogućnosti koje nudi Turing arhitektura u odnosu na prethodne Pascal (serija 10) i Maxwell (serija 9).

Jednako tako, opisao je i kako Turing grafičke kartice poboljšane AI mogućnostima mogu biti iskorištenje za poboljšanje performansi GeForce RTX platforme uz pomoć Deep Learning Super Sampling (skraćeno DLSS) tehnologije.

Ova tehnologija koristi moć AI-ja i deep learning metode kako bi „naučila" GPU renderirati jasne grafičke elemente, i to do dva puta brže od prethodne generacije GPU-a koja koristi konvencionalne tehnike anti-aliasinga.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

Prije nego što GeForce RTX stigne na tržište sljedećeg tjedna, NVIDIA sa zadovoljstvom može reći da je devet novih naslova podržalo Deep Learning Super-Sampling (DLSS) tehnologiju, što ukupan broj naslova koji koriste ovu naprednu tehnologiju dovodi do 25.

Pored 16 naslova o kojima je već bilo riječi, devet novih igara koje će od danas podržavati DLSS su:

·  Darksiders III od Gunfire Games / THQ Nordic

·  Deliver Us The Moon: Fortuna od KeokeN Interactive

·  Fear the Wolves od Vostok Games / Focus Home Interactive

·  Hellblade: Senua's Sacrifice od Ninja Theory

·  KINETIK od Hero Machine Studios

·  Outpost Zero od Symmetric Games / tinyBuild Games

·  Overkill's The Walking Dead od Overkill Software / Starbreeze Studios

·  SCUM od Gamepires / Devolver Digital

·  Stormdivers od Housemarque

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

14.09.2018. 14:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh