« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
PREDSTAVLJANJE

GeForce Experience i Maxwell arhitektura unapređuju gaming

GeForce Experience aplikacija koristi GPU unutar stolnih i mobilnih računala kako bi ubrzala druge aplikacije koje obično zahtijevaju dodatne uređaje

NVIDIA je predstavila novitete
NVIDIA je predstavila novitete (NVIDIA)
Više o

NVIDIA

,

GeForce Experience

Tvrtka NVIDIA koja se tradicionalno vezuje za grafičke procesore je ovog tjedna u Zagrebu predstavila GPU-ove s novom Maxwell arhitekturom dizajniranom da osigura potpuno novi vizualni doživljaj ne samo gejmerima, već i mobilnim entuzijastima i zaljubljenicima u automobile.

Svi proizvodi ove tvrtke povezani su u aplikaciju koja se zove GeForce Experience. Ova aplikacija se preuzima besplatno i dizajnirana je tako da optimizira performanse igara i omogući korisnicima da snime svoju igru na servise kao što je Twitch.

GeForce Experience aplikacija koristi GPU unutar stolnih i mobilnih računala kako bi ubrzala druge aplikacije koje obično zahtijevaju dodatne uređaje i kojima je potrebno više snage za pokretanje. Također, ona funkcionira bez narušavanja vizualnog iskustva i postavlja sve funkcije na jedno mjesto.

Čini se kao da ova tvrtka iz Santa Clare razvija različite tehnologije i značajke koje će dovoditi korisnike GeForcea na platformu koja se konstantno širi i unapređuje u skladu sa značajkama koje GeForce nudi.

Prisutni su imali priliku pogledati kako radi jedan stolni PC specijalno dizajniran za gejming entuzijaste. Ovo računalo je imslo GeForce Experience i bilo je povezano na G-Sync monitor. Takav jedan paket najbolje objašnjava pristup tvrtke NVIDIA gamingu i treba ga uskoro očekivati i u Hrvatskoj.

07.04.2014. 16:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh