« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

Garmin Vivosmart 4 fitness narukvica prati i razinu stresa

Garmin se kladi na Vivosmart 4, najnoviju fitnes sportsku narukvicu s naprednim senzorima i funkcijama

Pazite na razine stresa :)
Pazite na razine stresa :) (Garmin)
Više o

karakteristike

,

pametna narukvica

,

Garmin Vivosmart 4

Garmin Vivosmart 4 ne boji se vode i prašine. Ima zaštitu u skladu s IP68 standarda. OLED zaslon je osjetljiv na dodir veličine 6,6 x 17,7 mm i rezolucije 48 x 128 piksela. Zaslon svijetli samo kada vam je potreban, a dok je uključen, automatski se prilagođava razinama ambijentalnog osvjetljenja i vidljiv je na jakoj sunčevoj svjetlosti.

Korisnici će moći primati različite obavijesti s iOS i Android temeljenih pametnih telefona uključujući pozive, tekstne poruke, obavijesti društvenih mreža, odgovoriti s unaprijed postavljenim tekstualnim odgovorima ili kontrolirati reprodukciju glazbenih zapisa. Za komunikaciju između uređaja zadužena je Bluetooth bežična veza.

Silikonski remen odlikuje posebna kopča, zahvaljujući kojoj Garmin Vivosmart 4 nikada neće pasti s ruke, uključujući i tijekom vrlo intenzivnih sportskih opterećenja

Garmin Vivosmart 4 - osnovne funkcije

Tracker omogućuje pratiti korake, udaljenost, utrošene kalorije itd. Značajka Move IQ automatski će otkriti vježbe poput hodanja, plivanja, bicikla i eliptičnog treninga te prikazati na vremenskoj liniji. Tu je i napredno praćenje spavanja koje može razlikovati faze spavanja stvarajući korisne i važne statistike.

Osim toga, senzor pulsnog oksimetra (Pulse Ox) mjeri razine kisika u krvi tijekom spavanja ili možete provjeriti razinu kisika bilo kada tijekom dana kako bi uvijek znali odrediti kako tijelo apsorbira kisik. Mjerenja ovise o brojnim čimbenicima, uključujući cjelokupno zdravlje i kondiciju. To je jedna od velikih razlika u odnosu na neke druge modele.

Još jedna značajka koja zaslužuje pozornost je inovativna funkcija Body Battery koja radi u kombinaciji senzora otkucaja srca - Garmin Elevate, odnosno praćenja HRV-a (vremenski interval između svakog otkucaja srca). Procjenjuje razine stresa i informira korisnike kada bi trebali povećati ili smanjiti treninge, odmarati se ili samo zabavljati.

Proizvođač obećava proširenje funkcionalnosti svoje nove sportske narukvice ažuriranjem firmvera i softvera za rad s trackerom na mobilnom uređaju. Isto tako hvale se da baterija na jednom punjenju može biti dostatna za 7 dana pri srednjem opterećenju i svakodnevnoj uporabi.

Cijena i dostupnost

Uređaj će biti ponuđen u tri veličine (mala / srednja: 15 x 10,5 x 197 mm i velika: 15 x 10,5 x 223 mm ) i u različitim izvedbama boja (tamnocrvenoj, plavoj, sivoj i crnoj) za 139,99 eura. Dolazi na tržište u trećem kvartalu 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=

Piše: Sanja Ledinek
04.09.2018. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh