« Hi-tech
objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana
WOW

Garmin predstavlja tactix 7 AMOLED verziju

Moderni taktički sat ima novi prilagodljivi zaslon, optimizirani senzor otkucaja srca, i zelenu svjetiljku za noćno gledanje koja se može prigušiti

tactix 7 AMOLED
tactix 7 AMOLED (Garmin)
Više o

Garmin

,

Garmin Tactix 7

,

tactix 7 AMOLED

Garmin predstavlja tactix 7 AMOLED Edition, najnovije izdanje u liniji tactix 7. S lako čitljivim prilagodljivim AMOLED zaslonom s tradicionalnim tipkama i zaslonom osjetljivim na dodir, najnoviji tactix 7 nudi namjenske taktičke funkcije, funkcije za vježbanje i izvedbu, navigaciju na zapešću i sveobuhvatno praćenje zdravlja i dobrobiti. Zahvaljujući novoj svjetiljki kompatibilnoj s noćnim prikazom i trajanju baterije do 31 dan, ovaj pametni sat visokih performansi bit će spreman za upotrebu čak i u najtamnijoj noći.

Novosti u izdanju tactix 7 AMOLED

  • Prilagodljivi zaslon: Živopisan, 1,4" zaslon koji je čitljiv na suncu pruža više detalja i može se zatamniti ispod jedne niti svjetline kada želite ostati neprimjećeni.

  • Svjetiljka kompatibilna s noćnim prikazom: Nadovezujući se na omiljenu bijelo/zelenu svjetiljku trenutnih modela tactix 7, najnovije izdanje nudi zelenu svjetiljku koja se može prigušiti i koristiti kada je aktiviran način Night Vision Goggle (NVG), pomažući u očuvanju korisnikovog prirodnog noćnog vida dok pruža svjetlo u neposrednoj okolini.

  • Senzor brzine otkucaja srca: poboljšani optički senzor i specifični algoritmi nude poboljšano praćenje performansi za veći izbor aktivnosti, što olakšava bolje razumijevanje kako tijelo reagira na određena okruženja i fizičke izazove.

  • Red Shift mode: Više od samo crnog i crvenog brojčanika sata, Red Shift mijenja cijelo sučelje sata u nijanse crvene kako bi se sačuvao noćni vid blokirajući boje svjetla koje sužavaju zjenice; također može pomoći u smanjenju poremećaja ciklusa spavanja.

Stvoren za akciju

Tactix 7 AMOLED Edition izrađen je prema vojnom standardu (MIL-STD-810) za toplinske performanse, otporan je na udarce i vodu, otporan na vodu do 10 ATM1 i može ostati spreman za misiju do 31 dan.

Štitnici gumba s ojačanim metalnim ušicama upareni su s ugljično sivim DLC (premazom poput dijamanta) titanskim okvirom, safirnom lećom otpornom na ogrebotine, kućištem od polimera ojačanim vlaknima i stražnjim poklopcem od titanijuma te crnim taktičkim najlonskim QuickFit remenima. Štoviše, robusni, ali sofisticirani dizajn pametnog sata omogućuje besprijekoran prijelaz s terenskih na formalne funkcije.

Funkcije spremne za rad na terenu

Tijekom noćnih operacija, pametni sat ima ugrađenu svjetiljku s više LED svjetiljki koja omogućuje brz pristup jarkom, postojanom svjetlu u bijeloj ili zelenoj boji. Dok je u NVG modu, AMOLED zaslon se zatamnjuje do razina koje su funkcionalne za primarnog korisnika (uključujući one koji nose noćne optičke uređaje), ali gotovo nevidljive bilo kome drugom.

Na osjetljivim lokacijama kupci mogu koristiti Stealth Mode koji isključuje bežičnu komunikaciju, ali i dalje prikuplja prijeđene udaljenosti i biometrijske podatke bez snimanja podataka o lokaciji. Korištenje ove funkcije omogućuje upotrebu sata, pa čak i prijenos zabilježenih podataka - dok prikriva svoju lokaciju, koja je obično vidljiva putem popularnih mobilnih aplikacija za obuku.

Kupci koji žele poboljšana rješenja koja nudi Applied Ballistic (AB) mogu otključati Applied Ballistic funkcionalnost (potrebna je naknada za otključavanje) putem mobilne aplikacije AB Synapse -kako bi se pripremili za svoje sljedeće natjecanje.

Trening i zdravstvena podrška

Dizajniran za cjelodnevnu upotrebu, tactix 7 AMOLED Edition sadrži Garmin alate za zdravlje i dobrobit koji rade 24/7 uključujući Pulse Ox, mjerenje otkucaja srca na zapešću, disanje i praćenje stresa, plus wellness uvide kao što su Body Battery, Fitness Age, Morning Report i Sleep Score s naprednim praćenjem spavanja2.

Uz namjenske aktivnosti kao što su lov, planinarenje i trening snage, korisnicima nudi nove alate za postizanje vrhunskih performansi, uključujući rezultat izdržljivosti i rezultat na uzbrdici za mjerenje trajnog fizičkog napora uz procjenu napretka. Osim toga, nova snaga trčanja temeljena na zapešću omogućuje korisnicima da procijene koliko se fizičke snage troši za upravljanje i usavršavanje spremnosti za trening.

Funkcije spremne za zrakoplovstvo

I civilni i vojni zrakoplovci imat će koristi od funkcije Direct-To-Navigation pametnog sata, koja korisnicima omogućuje navigaciju ravno do zračne luke u svjetskoj aeronautičkoj bazi podataka ili korištenje funkcije "Najbliže" za aktiviranje putanje do obližnje zračne luke. Osim toga, piloti mogu pristupiti vremenskim prognozama u zrakoplovstvu, uključujući NEXRAD radar, METAR i TAFs kako bi vidjeli vjetrove, vidljivost, barometarski tlak i još toga izravno na svom pametnom satu3.

Tijekom operacija u zraku, Jumpmaster se može koristiti za tri vrste skokova: HAHO, HALO i Static. Postavite sat na način dvostrukog pozicioniranja i on će istovremeno prikazati dvije skupine koordinatnih sustava, kao što su MGRS i zemljopisna širina/dužina, na jednom zaslonu s podacima.

Globalna navigacija

Korištenjem višepojasne GPS podrške, korisnici mogu pristupiti višestrukim frekvencijama koje šalju navigacijski sateliti za poboljšanu točnost položaja. Novi model tactixa 7 dolazi s unaprijed instaliranim kartama TopoActive Europe i kartama javnih kopnenih granica, kartama SkiView i više od 43 000 golf terena u boji diljem svijeta te je kompatibilan s uslugom Garmin Outdoor Maps+.

Uz izbor na pretplatu na Outdoor Maps+, korisnici mogu pristupiti vrhunskom kartografskom sadržaju (samo pokrivenost SAD-a) kao što su satelitske slike (globalna pokrivenost), karte državnih platformi, lovačke jedinice i još mnogo toga preuzetog izravno na vaš sat.

Tactix 7 AMOLED Edition sada je dostupan s početnom preporučenom maloprodajnom cijenom od 1399,99 eura. 

20.09.2023. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh