« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan
WOW

Garmin predstavlja epix Pro seriju

Sada dostupni u tri veličine, ultimativni pametni satovi visokih performansi uključuju živopisne AMOLED zaslone plus funkcije za obuku i navigaciju – sve s iznimnim trajanjem baterije

Garmin epix Pro
Garmin epix Pro (Garmin)
Više o

Garmin

,

pametni satovi

,

epix Pro

Epix Pro serija donosi nove GPS pametne satove sljedeće generacije visokih performansi s kristalno čistim AMOLED zaslonom, robusnim dizajnom i impresivnim trajanjem baterije. S trajanjem baterije do 31 dan1, serija epix Pro puna je cjelodnevnog praćenja zdravlja i metrike fitnessa kako bi pomogli korisnicima da ostanu aktivni. Osim toga, s tri veličine koje možete izabrati - 42 mm, 47 mm i 51 mm - i ugrađenom LED svjetiljkom na svakoj od njih, savršen je dodatak svakoj avanturi.

Što je novo kod epix Pro serije

  • Odaberite između tri opcije veličine za najbolje pristajanje svakom zapešću.

  • Ugrađena LED svjetiljka s promjenjivim intenzitetom i stroboskopskim načinom korištenja za veću svjesnost tijekom vježbanja u mraku.

  • Red Shift Mode mijenja boje zaslona u nijanse crvene kako bi pomogao korisnicima da se bolje priviknu na tamnije uvjete i smanjio poremećaj ciklusa spavanja.

  • Ostanite aktivni uz desetke novih, unaprijed učitanih aktivnosti uključujući nogomet, košarku, sportove s reketom, jahanje i više.

  • Steknite bolji uvid u razine kondicije uz napredne funkcije treninga kao što su rezultat na uzbrdici i rezultat izdržljivosti.

  • Trkači koji koriste funkciju Up Ahead sada mogu vidjeti određene kontrolne točke POI (interesne točke), poput postaja za pomoć, izravno na karti kako bi bolje razumjeli što ih čeka.

  • Optimizirani senzor otkucaja srca nudi poboljšano praćenje izvedbe u više sportova.

  • Nova preklapanja vremenskih karata olakšavaju pregled nadolazećih vremenskih uvjeta.

  • Reljefno sjenčanje čini topografske karte čitljivijim.

Robustan dizajn

Napravljena za nošenje 24/7, serija epix Pro kombinira otporan atletski dizajn s vrhunskim materijalima poput safira i titanija - svaki sa zadivljujućim AMOLED zaslonom u boji. Zaslon osjetljiv na dodir nadopunjuje tradicionalni dizajn s 5 tipki, omogućujući brz pristup kartama, statistikama o fitnessu, pametnim obavijestima i više. Kompatibilan sa širokim izborom metalnih, kožnih, najlonskih i silikonskih QuickFit remenčića, epix Pro serija se može jednako lako nositi u sali za sastanke kao i u teretani. Kupci također mogu dizajnirati vlastiti epix Pro usklađivanjem remena i okvira s Vaš sat na vaš način na garmin web stranici.

Pobijedite svaki sat

S desecima ugrađenih sportskih aplikacija - uključujući nove timske sportske aktivnosti poput nogometa, bejzbola, softballa i više - serija epix Pro pruža podatke i uvide za svaku strast. Bilo da vježbate u teretani ili u udobnosti vlastitog doma, epix Pro Series prati aktivnosti kao što su snaga, kardio, veslanje u zatvorenom, hod uz stepenice, joga i HIIT. Korisnici također mogu pratiti animirane kardio vježbe, treninge snage, joge i pilatesa izravno na zaslonu sata. Za one koji istražuju prirodu, mogu pratiti avanture kao što su planinarenje, brdski biciklizam, skijanje, snowboarding, surfanje, rafting i više.

Nosiva tijekom cijelog dana

Dizajnirana za cjelodnevno nošenje, serija epix Pro uključuje napredne alate za zdravlje i dobrobit, kao i paket pametnih funkcija za održavanje povezanosti korisnika dok su u pokretu. Opremljena funkcijama praćenja zdravlja 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, serija epix Pro uključuje Pulse Ox senzor2 na zapešću, praćenje energije Body Battery, savjetnika za jet lag, napredno praćenje spavanja i ocjenu spavanja i još mnogo toga. Korisnici također mogu kreirati prilagođeni pogled na sinoćnji san, svoje izglede za trening, status varijabilnosti otkucaja srca (HRV) i više čim se probude uz funkciju jutarnjeg izvješća.

Prepuna povezanih funkcija, serija epix Pro korisnicima omogućuje: primanje pametnih obavijesti; preuzimanje pjesama sa Spotifya, Deezera ili Amazon Musica (potrebna je premium pretplata) za slušanje bez telefona; bezbrižno vježbanje uz otkrivanje incidenata, pomoć i LiveTrack3; Garmin Pay beskontaktno plaćanje4; i više.

Spremni za dan utrke

Bilo da trenirate za 5Km ili puno duže, serija epix Pro spremna je za svaki korak. Svakog jutra korisnici mogu dobiti ocjenu spremnosti za trening koja im pomaže odrediti je li dan dobar za naporan ili lagan, dok će im mjerni podaci kao što su VO2 max, opterećenje tijekom treninga, status treninga i drugo pomoći u procjeni ukupne izvedbe. Oni koji se pripremaju za svoju sljedeću utrku mogu iskoristiti prednosti besplatnih planova treninga Garmin Coach 5K, 10K ili polumaratona i također koristiti widget utrke za pregled savjeta za trening, predviđanja vremena završetka i cijeli tjedan dnevnih predloženih treninga. Za trkače koji idu na velike udaljenosti, epix Pro serija uključuje širok raspon naprednih funkcija za treniranje, uključujući PacePro, ClimbPro, uvide u izdržljivost u stvarnom vremenu i snagu trčanja na zapešću.

Navigiranje s lakoćom

Bez obzira kamo vodi sljedeća avantura, serija epix Pro uključuje vrhunske funkcije mapiranja koje pomažu istraživačima da ostanu na pravom putu. SatIQ tehnologija i višepojasni prijem signala u kombinaciji s višestrukim GNSS-om pružaju vrhunsku točnost pozicioniranja u izazovnim okruženjima - a sve to uz optimizaciju trajanja baterije. Dostupne na epix Pro Sapphire Editions, unaprijed učitane TopoActive karte omogućuju mapiranje više kontinenata iz cijelog svijeta kako bi istraživanja bila na pravom putu. Prije nego što krenu na put, avanturisti mogu stvoriti ili pronaći postojeće staze u Garmin Connect i neprimjetno ih sinkronizirati sa svojim satom ili, dok istražuju, mogu koristiti epix Pro Seriju za izradu povratnih ruta na lokalnim stazama pomoću Trendline popularnog rutiranja. Osim toga, svijetli AMOLED zaslon čini ove funkcije istaknutim - pružajući vrlo detaljne i jednostavne karte kako bi avanturisti mogli donositi informirane odluke.

Dostupni modeli uključuju epix Pro - 42mm, epix Pro - 47mm i epix Pro - 51mm, standardno i Sapphire izdanje, uz maloprodajnu preporučenu cijenu koja počinje od €949.99.

02.06.2023. 09:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh