« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan
PREDSTAVLJANJE

Garmin otkriva fēnix 7 Pro seriju nove generacije

Vrhunski multisport GPS pametni satovi sa solarnim punjenjem dodaju LED svjetiljku svim modelima plus inovativne funkcije i nadogradnje mapiranja kako bi pomogli sportašima i avanturistima da treniraju za cijeli život

Garmin fēnix 7 Pro
Garmin fēnix 7 Pro (Garmin)
Više o

Garmin

,

fenix 7 Pro

Garmin najavljuje seriju fēnix 7 Pro, vrhunske multisport GPS pametne satove sa solarnim punjenjem dizajnirane da pomognu sportašima i avanturistima da daju svoje najbolje rezultate. S profesionalnim uvidima u performanse, dodatnim mogućnostima mapiranja i 24-satnim praćenjem zdravlja i wellnessa, serija fēnix 7 Pro stvorena je za pobjeđivanje kroz cijeli dan, svaki dan. Osim toga, s ugrađenom LED svjetiljkom i solarnom lećom za punjenje na svakom modelu koji nudi do 37 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i do 139 sati u načinu rada ekspedicije1, lako je uživati u više vremena na otvorenom danju ili noću.

Što je novo na fēnix 7 Pro seriji

  • Ugrađena LED svjetiljka: Dostupan u svim veličinama, promjenjivi intenziteti, crveno sigurnosno svjetlo i stroboskopski način rada pomažu tijekom vježbanja u mraku.

  • Sljedeća generacija MIP zaslona: Redizajnirani pikseli, pozadinsko osvjetljenje i solarni panel poboljšavaju čitljivost u zatvorenom prostoru, pružajući veću svjetlinu, energetsku učinkovitost i prilagodljivost različitim uvjetima osvjetljenja-sve bez žrtvovanja iznimne performanse sunčeve svjetlosti na MIP zaslonu.

  • Senzor brzine otkucaja srca: poboljšani optički senzori i algoritmi specifični za sport nude bolje praćenje performansi za veći izbor aktivnosti, što olakšava stjecanje boljeg razumijevanja kako tijelo reagira na vježbu.

  • Izdržljivost u stvarnom vremenu: izmjerite koliko je lako izdržati dugotrajne napore, uzimajući u obzir i podatke o vježbanju kao što su VO2 max, kratkoročna i dugotrajna opterećenja pri vježbanju i više od svih drugih sportskih aktivnosti.

  • Snaga trčanja na zapešću: Izmjerite koliko je lako trčati uzbrdo mjerenjem snage trčanja na strmim usponima i izdržljivosti trčanja na dugim usponima, dok također procjenjujete napredak tijekom vremena na temelju VO2 max i povijesti treninga.

  • Funkcija nadolazi: Pregledajte određene kontrolne točke POI (interesne točke), poput postaja za pomoć, izravno na karti kako biste bolje razumjeli što je ispred.

  • Prekrivanja vremenske karte: Lakši pregled nadolazećih vremenskih uvjeta.

  • Sjenčanje reljefa: Brzo čitanje topografskih karata za preglednu svijest.

  • Dodatne unaprijed učitane aktivnosti: rafting, motocross, kopneni promet i deseci drugih novih aktivnosti pomažu korisnicima da ostanu aktivni.

Ultimativne performanse

Suočite se s bilo kojim izazovom s desecima ugrađenih sportskih aplikacija - od planinarenja i brdskog biciklizma do treninga snage i više- plus poboljšani paket naprednih alata za vježbanje. Svakog jutra sportaši mogu dobiti ocjenu spremnosti za trening kako bi odredili je li dan dobar za naporan ili lagan trening, dok će napredne metrike treninga kao što su rezultat na uzbrdici, rezultat izdržljivosti, VO2 max, status treninga i drugo pomoći u procjeni ukupne izvedbe. Dok trčite ili vozite bicikl, PacePro pruža navođenje tempa temeljeno na GPS-u za odabrane staze ili udaljenosti, dok ClimbPro prikazuje informacije u stvarnom vremenu o trenutnim i nadolazećim usponima. U međuvremenu, funkcija tempa prilagođenog stupnju pruža jednak tempo trčanja uz isti napor na ravnom terenu ili tijekom uspona. Osim toga, kako biste izbjegli izgaranje, uvidi u izdržljivost i snagu trčanja na zapešću prate razine napora i izlaznu snagu u stvarnom vremenu.

Kako biste se bolje pripremili za dan utrke, widget za utrku pruža savjete za trening, personalizirane dnevne predložene treninge i predviđanja vremena završetka za nadolazeći događaj na temelju detalja staze, vremena i izvedbe. Sportaši također mogu vidjeti personalizirane dnevne predložene treninge koji se prilagođavaju nakon svakog trčanja ili vožnje kako bi uskladili performanse i oporavak, a također uzimaju u obzir nadolazeće utrke koje se dodaju u kalendar Garmin Connect.

Navigacija kojoj možete vjerovati

Opremljen vrhunskim funkcijama kartiranja, serija fēnix 7 Pro spremna je za svaku avanturu - bez obzira na to koliko je neutabana staza.

  • SatIQ technologija i višepojasni prijem signala u kombinaciji s višestrukim GNSS-om pružaju vrhunsku točnost pozicioniranja u izazovnim okruženjima, a sve to uz optimizaciju trajanja baterije.

  • Unaprijed učitane TopoActive karte omogućuju mapiranje više kontinenata iz cijelog svijeta2.

  • Outdoor Maps+3 omogućuje istraživačima primanje vrhunskog kartografskog sadržaja, kao što su satelitske slike, javne karte zemljišta, poboljšane TOPO karte izravno na satu.

  • Karte SkiView omogućuju skijašima da vide nazive staza i ocjene težine za više od 2000 unaprijed učitanih skijališta diljem svijeta, dok karte CourseView omogućuju igračima golfa pristup unaprijed učitanim kartama u boji za više od 43 000 golf terena širom svijeta.

  • Prije nego krenete, stvorite ili pronađite postojeće rute u Garmin Connectu i neprimjetno ih sinkronizirajte sa satom.

  • Dok istražujete, kreirajte kružne rute sa zapešća koristeći Trendline kako biste pronašli najbolje lokalne staze.

Za nošenje tijekom cijelog dana

Uz tjedni vijek trajanja baterije - i solarno punjenje za dodatno pojačanje energije od sunca - nema potrebe da svaku noć skidate satove iz fēnix 7 Pro Serije kako bi se punili. Korisnici mogu primati 24-satne uvide u zdravlje i wellness, uključujući Pulse Ox4 na zapešću, praćenje energije Body Battery za pronalaženje najboljeg vremena za aktivnost i odmor, napredno praćenje spavanja i rezultat spavanja za bolje razumijevanje kako se tijelo oporavlja i više. Nakon buđenja, korisnici mogu primiti jutarnje izvješće koje pruža prilagođeni pogled na spavanje prošle noći, njihov izgled za trening, varijabilnost otkucaja srca (HRV status) i više. Za one koji kreću na dugo putovanje, funkcija Jet Lag Adviser omogućuje unos pojedinosti o putovanju u kalendar Garmin Connect i primanje smjernica o izloženosti svjetlu, rasporedu spavanja i vježbanju kako bi se smanjili učinci jet laga.

Čak i dok su u pokretu, fēnix 7 Pro serija može pomoći korisnicima da ostanu povezani. Kada su uparene s kompatibilnim pametnim telefonom, sve pametne obavijesti mogu se vidjeti izravno sa sata, dok funkcije sigurnosti i praćenja kao što su otkrivanje incidenata, pomoć i LiveTrack5 omogućuju sportašima da bezbrižnije vježbaju. Korisnici također mogu beskontaktno plaćati uz Garmin Pay6 i preuzeti pjesme sa Spotify, Deezer ili Amazon Music (potrebna je premium pretplata) za slušanje bez telefona.

Robustan, ali moderan, svaki model u seriji fēnix 7 Pro ima zaslon osjetljiv na dodir koji se puni solarno, tradicionalne tipke i kućište od polimera ojačanog vlaknima s čeličnim okvirom i stražnjim poklopcem. Štoviše, pametni satovi testirani su prema američkim vojnim standardima za otpornost na toplinu, udarce i vodu. Dostupni modeli uključuju: fēnix 7S Pro - 42 mm, fēnix 7 Pro - 47 mm i fēnix 7X Pro - 51 mm, s opcijama za standardno i Sapphire izdanje. Preporučene maloprodajne cijene počinju od 849,99 €. 

04.06.2023. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh