« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
FESTIVALI

Garden se zahuktava

Tko želi i može još uvijek stigne doći na festival koji ove godine nudi domaćim posjetiteljima 30% popusta na sve ulaznice

Danielle i Crazy P
Danielle i Crazy P (Laura Benković)
Više o

recenzija

,

Garden 2013

Ovogodišnji GARDEN FESTIVAL, koji se po drugi puta održava u Tisnom na Murteru, ozbiljno se zahuktao jučerašnjim live nastupom kultnog britanskog nu-disco banda CRAZY P(enis) koji su brojnu i sada već dobro zagrijanu internacionalnu publiku doveli doslovno do ekstaze.

Predstavivši uglavnom nov i nepoznat materijal kojim su najavili svoj sljedeći album, CRAZY P su odradili još jedan od nastupa koji će se dugo pamtiti. Predvođeni klavijaturistom Jimom Baronom, gitaristom Chrisom Toddom te glavnom zvijezdom - pjevačicom Danielle Moore - CRAZY P su nadahnutom svirkom potakli pobliku na strastvene izljeve ljubavi koji su tijekom izvođenja pjesme ERUPTION doveli do masovnog penjanja na pozornicu i plesanja zajedno s nesputanom i ekspresivnom Danielle.

Odmah zatim uslijedio je nastup izvrsnog DJ-a Grega Willsona i delirij je bio neizbježan - Willson je svojim funk setom nastavio tamo gdje su CRAZY P stali pa za rasplesane posjetitelje nije bilo niti trenutka odmora.

Danas nas očekuje zanimljiv live nastup newyorškog nu-disco dvojca METRO AREA te brojnih DJa od kojih su prošle godine najbolji dojam ostavili PBR STREETGANG i FUTUREBOOGIE DJs.

Kako je bilo čut ćete u sutrašnjem izvješću, a tko želi i može još uvijek stigne doći na festival koji ove godine nudi domaćim posjetiteljima 30% popusta na sve ulaznice. 

Piše: Tomislav Budak
06.07.2013. 16:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh