« Život
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
ČUDO ILI PHOTOSHOP?

Galeb leti sa strelicom koja mu je probila glavu

Strelica je zapela u glavi nakon što su ga nepoznati napadači pogodili iz samostrela

Fotografija vijesti
Više o

Galeb

,

ptica

,

HRVI

Tužna ptica i dalje pokušava letjeti iako mu je strelica, čija su oba kraja vidljiva, probijena između očiju. Snimio je to Graham Rodes, fotograf iz Scarborougha, koji je ostao zatečen prizorom. Ovo je drugi slučaj napada na ptice u zadnjih tjedan dana.

Rhodes, koji drži Galeriju Aakschipper, vjeruje da je strelica ispucana iz samostrela te je uvjeren da bi napadi mogli rezultirati povećanjem nasilja u gradu."Moj najveći strah je da netko hoda ulicama Scarborougha sa samostrelom i puca na ptice", rekao je. "Ako pucaju na galebove u zraku i promaše, strelice mogu otići u drugom smjeru u  nekome iskopati oko."

"Teško je povjerovati da ptica i dalje leti sa strelicom u glavi zato jer bi težina objekta mogla ograničiti njeno kretanje. Kakogod, ptica izgleda skroz normalno", rekao je Rhodes za Scarborough Evening News.

Geoff Edmond, iz Kraljevskog društva za sprečavanje nasilja nad životinjama zadužen za područje Scarborougha, rekao je da je užasno i skroz ilegalno pucati na ptice.
"Zanimljivo je da galeb sa strelicom u glavi još leti zato jer je objekt mogao pogoditi mozak ili oštetiti njegovu lubanju", rekao je.

12.05.2010. 17:41:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh