« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
NAJAVE

Gala koncert "Zlatni zborovi" u Lisinskom

S ciljem promicanja kvalitetnog a cappella pjevanja, natjecanja zborova i vokalnih ansambala održavaju se proteklih dvadesetak godina u maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog

Zlatni zborovi
Zlatni zborovi (Cekate)
Više o

KD Vatroslav Lisinski

,

Zlatni zborovi

Gala koncert Zlatni zborovi održat će se  u nedjelju, 26. siječnja u 19 sati u maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog

Najbolje iz svog repertoara izvest će tri zagrebačka ansambla koji su pobjednici 5. natjecanja hrvatske tradicijske vokalne glazbe-Zagreb 2019. godine. 

Na Gala koncertu će tako nastupiti Lira (Mješoviti pjevački zbor Židovske općine u Zagrebu) te ženske vokalne skupine KUD-a Croatia i ZwizdeKoncert se održava u organizaciji Centra za kulturu Trešnjevka.

S ciljem promicanja kvalitetnog a cappella pjevanja, natjecanja zborova i vokalnih ansambala održavaju se proteklih dvadesetak godina u maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog, a posebnu pozornost publike privlači Gala koncert pobjednika Zlatni zborovi koji se održava krajem siječnja u KD Vatroslava Lisinskog.

Ulaznice za Gala koncert Zlatni zborovi u prodaji su na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i na web stranici www.ulaznice.hr gdje se mogu kupiti po cijeni od 30 kuna.

17.01.2020. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh