« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
SAVJETI

Gadgeti za horoskopske znakove

Kupili bi dragome ili dragoj neki gadget pod bor, a niste baš sigurni koji bi odgovarao? Sjetite se horoskopskog znaka i nećete pogriješiti

Kakvo tehnološko čudo najbolje odgovara horoskopskom znaku
Kakvo tehnološko čudo najbolje odgovara horoskopskom znaku (Arhiva)
Više o

pokloni

,

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

božićni pokloni

,

gadgeti

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskopski znakovi

,

zodijak

,

najbolji božićni pokloni

,

znakovi horoskopa

Ovan je ambiciozan po prirodi, pa ga treba opremiti nekim gadgetom koji će mu pomoći u organizaciji obaveza, a da je moderan i fancy - nema dileme, iPhone je najbolji izbor.

Bik obožava kuhati, tako da je svaki mali kućanski aparat, a pogotovo ako je lijepo i funkcionalno dizajniran, sjajan poklon koji će ga oduševiti.

Blizanci su stalno u nekoj muvani, pokretu, žure i jure, pa najsuvremeniji telefon sa svim mogućim aplikacijama ili tablet s kojim se može sve, od čitanja do crtanja, predstavlja odličan izbor.

Rak obožava udobnost doma, urednost i čistoću, stoga ne treba puno razmišljati - neki od novih modela usisavača će mu sjajno doći pod borom. Ako imate baš viška love, i dobar televizor je izbor o kojem vrijedi razmisliti.

Lav, legendarni hedonista sa smislom za samopromociju uživat će u nekom fancy otvaraču za boce ili, još bolje, aparatu za hlađenje vina.

Djevica je, kao najpraktičniji znak horoskopa, ujedno i pasionirani čitatelj, tako da će tablet ili Kindle biti poklon kojem će se najviše razveseliti.

Vaga je veliki poklonik umjetnosti, tako da sve što ima veze s fotografijom, od digitalnih okvira do otkačenog fotoaparata dolazi u obzir.

Škorpion je špija u duši, pa neke mini kamerice, diktafoni i slična špijunska oprema u potpunosti zadovoljavaju njegove potrebe.

Strijelac voli putovati, pa tu dileme nema - dobar, izdržljiv GPS je pravi poklon za njega.

Jarac je kućni tip, voli čistoću i urednost, pa ne možete promašiti s čistačem na paru, a onim malo otkačenijim će odgovarati set za aromaterapiju 

Vodenjak je futuristički tip, pa svaka stvarčica koju drugi još nemaju oduševljava pripadnike ovog znaka.

Ribe su ljudi prirode, s njima nije tako teško - roštilj, po mogućnosti električni, koji se može koristiti i u kući i na dvorištu bit će odličan poklon.

19.12.2013. 16:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh