Metro-portal.hr

objavljeno 19.12.2013. 16:24:00
SAVJETI

Gadgeti za horoskopske znakove

Kupili bi dragome ili dragoj neki gadget pod bor, a niste baš sigurni koji bi odgovarao? Sjetite se horoskopskog znaka i nećete pogriješiti

Kakvo tehnološko čudo najbolje odgovara horoskopskom znaku
Kakvo tehnološko čudo najbolje odgovara horoskopskom znaku (Arhiva)

Ovan je ambiciozan po prirodi, pa ga treba opremiti nekim gadgetom koji će mu pomoći u organizaciji obaveza, a da je moderan i fancy - nema dileme, iPhone je najbolji izbor.

Bik obožava kuhati, tako da je svaki mali kućanski aparat, a pogotovo ako je lijepo i funkcionalno dizajniran, sjajan poklon koji će ga oduševiti.

Blizanci su stalno u nekoj muvani, pokretu, žure i jure, pa najsuvremeniji telefon sa svim mogućim aplikacijama ili tablet s kojim se može sve, od čitanja do crtanja, predstavlja odličan izbor.

Rak obožava udobnost doma, urednost i čistoću, stoga ne treba puno razmišljati - neki od novih modela usisavača će mu sjajno doći pod borom. Ako imate baš viška love, i dobar televizor je izbor o kojem vrijedi razmisliti.

Lav, legendarni hedonista sa smislom za samopromociju uživat će u nekom fancy otvaraču za boce ili, još bolje, aparatu za hlađenje vina.

Djevica je, kao najpraktičniji znak horoskopa, ujedno i pasionirani čitatelj, tako da će tablet ili Kindle biti poklon kojem će se najviše razveseliti.

Vaga je veliki poklonik umjetnosti, tako da sve što ima veze s fotografijom, od digitalnih okvira do otkačenog fotoaparata dolazi u obzir.

Škorpion je špija u duši, pa neke mini kamerice, diktafoni i slična špijunska oprema u potpunosti zadovoljavaju njegove potrebe.

Strijelac voli putovati, pa tu dileme nema - dobar, izdržljiv GPS je pravi poklon za njega.

Jarac je kućni tip, voli čistoću i urednost, pa ne možete promašiti s čistačem na paru, a onim malo otkačenijim će odgovarati set za aromaterapiju 

Vodenjak je futuristički tip, pa svaka stvarčica koju drugi još nemaju oduševljava pripadnike ovog znaka.

Ribe su ljudi prirode, s njima nije tako teško - roštilj, po mogućnosti električni, koji se može koristiti i u kući i na dvorištu bit će odličan poklon.

19.12.2013. 16:24:00
http://metro-portal.hr/gadgeti-za-horoskopske-znakove/82268/