« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
ČUDNA PRAVILA

Frontmen Green Daya izbačen iz aviona zbog hlača

Pjevač Billie Joe Armstrong izbačen je iz zrakoplova Southwest Airlines na letu za Burbank zbog načina na koji nosi hlače

Fotografija vijesti
Više o

Green Day

,

Billie Joe Armstrong

,

zrakoplovi

Ukoliko mislite da će vas činjenica da ste rock zvijezda spasiti od strogih (i ponekad suludih) pravila zrakoplovnih kompanija, grdno se varate. To je na svojoj koži nedavno osjetio Billie Joe Armstrong, pjevač grupe Green Day, nakon što je izbačen iz zrakoplova zbog načina na koji nosi hlače, piše Hina.

Armstrong (39) sam se požalio na Twitteru da su ga izbacili iz zrakoplova jer su mu hlače prenisko visile. Radilo se o zrakoplovu koji je iz Oaklanda trebao poletiti za Burbank.

Očevici događaja rekli su da je nakon ukrcaja putnika stjuardesa prišla Armstrongu i rekla mu da podigne hlače, a on joj je odgovorio: "Zar nemate pametnijeg posla nego da brinete o tome?". Pjevač je potom pokušao zauzeti svoje mjesto, ali ga je osoblje udaljilo iz zrakoplova.

Glasnogovornik kompanije Brad Hawkings potvrdio je incident, rekao da se kompanija brzo ispričala i ponudila rockeru drugi let, što je on i prihvatio.

03.09.2011. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh