« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
UPALA PLUĆA

Frontmen Bee Geesa u vrlo teškom stanju

Prema Sky Newsu Robin Gibb je u komi, ali njegov agent je odbio komentirati informacije prema kojima mu preostaje tek nekoliko dana života

Fotografija vijesti
Više o

rak debelog crijeva

,

Bee Gees

,

Robin Gibb

Robin Gibb, osnivač i frontmen popularnih Bee Geesa koji boluje od raka jetre i debelog crijeva, hospitaliziran je u londonskoj bolnici zbog teške upale pluća i u vrlo je lošem stanju, prenosi Hina.

Nakon operacije crijeva prije 18 mjeseci, pjevaču je dijagnosticiran rak jetere i debelog crijeva. U veljači je Robin Gibb izjavio da se "spektakularno" oporavlja, ali nedavno je dobio upalu pluća koja je brzo razorila njegovo zdravlje.

Prema Sky Newsu Robin Gibb je u komi, ali njegov agent je odbio komentirati informacije prema kojima mu preostaje tek nekoliko dana života.

Zbog bolesti prošlog tjedna nije mogao doći na premijeru u Londonu "Titanic Requiema", svoje prve klasične kompozicije, napisane za stotu obljetnicu potonuća legendarnog parobroda.

Pop skupinu Bee Gees su sačinjavala tri brata Gibb, Robin, Maurice i Barry koji su se proslavili glazbom za film "Saturday Night Fever" 1977. i hitom Stayin' Alive.

14.04.2012. 18:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh