« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
KROJENJE PRORAČUNA

Friščić pitao Kosor ima li dobre škare

Jadranka Kosor i Josip Friščić na sastanku su razgovarali o predstojećem rebalansu proračuna

Josip Friščić
Josip Friščić (Vlado kos/Cropix)
Više o

Josip Friščić

,

Jadranka Kosor

,

rebalans proračuna

Čelnik HSS-a Josip Friščić izjavio je danas nakon sastanka s premijerkom Jadrankom Kosor da će početkom idućeg tjedna biti održan sastanak vladajuće koalicije o rebalansu proračuna.

"Početkom idućeg tjedna imat ćemo sastanak koalicije", kazao je Friščić novinarima pred Vladom. Upitan o čemu je razgovarao s premijerkom kazao je kako su razgovarali o svima onima koji se financiraju iz proračuna i načinu da se osigura financiranje svih proračunskih korisnika na dogovorenom nivou.

Upitan da li su razgovarali o rezanju plaća i uvođenju poreza bankama nije htio konkretnije govoriti kazavši kako u ovom trenutku još nije sve dogovoreno.

"Mi se konstruktivno dogovaramo kako završiti financijsku godinu svjesni da svaki od poreza nekoga pogađa, ali i toga da za one koji se financiraju iz proračuna moramo osigurati da završe financijsku godinu", dodao je.

"U prenesenom smislu, upitao sam premijerku ima li dobre škare i da li dobro barata njima i kada će sve to što skroji biti gotovo?", kazao je Friščić dodavši da će u ponedjeljak ili utorak moći reći je li zadovoljan s krojenjem.(hina/metro-portal)

20.08.2010. 17:35:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh