« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
NOVOSTI

Frenkie novom pjesmom Dinamit najavljuje veselo funky ljeto

Odlučio sam se za pjesmu „Dinamit" jer se radi o jednoj od dražih mi pjesama s albuma i mislim da je idealna za ljeto, sunce, kupanje ali i festivale koji slijede

Frenkie ne staje
Frenkie ne staje (Menart)
Više o

dinamit

,

novi spot

,

Frenkie

Posljednji, aktualni album Troyanac tuzlanskog repera Frenkija nastavlja svirati dalje. Tako nam ovaj regionalno priznati, nerijetko kontroverznog izričaja hip hop stvaratelj donosi sedmi po redu singl s navedenog albuma, „Dinamit". I ovaj singl, kao i prethodnih šest prati video uradak ali ovaj put u nešto veselijem izdanju.

Opuštena atmosfera pjesme okupila je nekolicinu najbližih Frenkijevih prijatelja u Tuzli gdje su svi kroz zabavu oformili jedan simpatičan ljetni video hit.

Druženje za vrijeme snimanja se pretvorilo u pravi proljetni tulum pa je Frenkie odlučio dio te atmosfere podijeliti sa onima koji nisu bili tamo kroz 'Making of' spota „Dinamit":

Pogledajte kako je ovo veselo druženje završilo i koji je rezultat postignut u video spotu:

Video je realizirala ekipa Novagenus s kojom je Frenkie surađivao i na spotovima za pjesme „Gori" i „Situacije", također s albuma Troyanac.

 „Odlučio sam se za pjesmu „Dinamit" jer se radi o jednoj od dražih mi pjesama s albuma i mislim da je idealna za ljeto, sunce, kupanje ali i  festivale koji slijede. Ovdje pozivam ekipu iz Zagreba da nam se pridruži na jednom takvom, ovogodišnjem INmusic festivalu! Ekipa, vidimo se 24.6. na Jarunu!"- poručuje Frenkie ususret ljetu.

Frenkija, osim na facebooku, možete pratiti i na http://www.frenkie.ba/

18.06.2013. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh