« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
NOVI SPOT

Frenkie nastavlja žestoko sa Šamaranjem

Spot je realizirala Illusion C.T. ekipa upravo onako kako ga je i sam Frenkie zamislio - u klasičnom reperskom uličnom stilu

Novi Frenkiev spot u stilu uličnog repa
Novi Frenkiev spot u stilu uličnog repa (Menart)
Više o

novi spot

,

Frenkie

,

Šamaranje

Nakon zagrebačke koncertne promocije albuma Troyanac prošlog mjeseca u prostorima Žednog uha, a ujedno i njegovog prvog koncerta u Zagrebu, Frenkie i dalje ne staje. Pjesma „Šamaranje" je šesti po redu video spot sa već spomenutog albuma, a sa sobom nosi malo drugačiju težinu od prethodnih pjesama.

Naime, kako sam Frenkie kaže, pjesma je posvećena onim najvjernijim obožavateljima: „Pošto je pjesma sama po sebi dosta žestoka namijenjena je užem dijelu tvrdokornije rap publike, a takav je i sam video spot. Iako se radi o pjesmi "battle tematike" bio sam iznenađen, kako reakcijama na koncertima tako i pregledima na youtubeu da se ipak radi o jednoj od popularnijih pjesama sa albuma, vjerojatno zato što dosta podsjeća na onog starog Frenkija sa 'Odličnog' albuma. Mnogi izvođači se ne bi odlučili da za ovakvu pjesmu snime video spot no ja sam se baš zbog toga odlučio na taj potez i na taj način želim da se odužim baš tim hardcore fanovima koji prate moj rad od prvog dana. Kao što u samoj pjesmi kažem, "Traže staroga Frenka..." e pa evo vam stari Frenkie :)"


Spot za pjesmu „Šamaranje", u kojoj mu se pridružuje hip hop kolega DJ Mrki, sniman je u Novom Pazaru u Srbiji, dan nakon Frenkijeve promocije Troyanca u istom gradu. Spot je realizirala Illusion C.T. ekipa upravo onako kako ga je i sam Frenkie zamislio - u klasičnom reperskom uličnom stilu. Za režiju se pobrinuo Dženan Hajrović, montažu Amir Ćorović, a kamerom je sve to savršeno 'pohvatao' Husein Đulović.

Frenkija, osim na facebooku, možete pratiti i na http://www.frenkie.ba/

16.04.2013. 12:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh