« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
RAP

Frenkie i Montirani proces u Tvornici

Osim beskompromisnih rima i sjajnog flowa, Frenkie je ušao i na soundtrack filma The Incredible Hulk

Sjajna rap večer u Tvornici
Više o

Tvornica kulture

,

montirani proces

,

Frenkie

Nakon četiri studijska albuma kojima je zadobio vjernu publiku, Frenkie je objavio album „PROTUOTROV". S tog su albuma objavljena su četiri singla i snimljena četiri spota, a video za Chuck Norris Rap sniman je u Oslu za vrijeme koncertne turneje u tom dijelu Europe.

Repera koji često nastupa s Edom Maajkom, gotovo je nepotrebno predstavljati. Bit će dovoljno da poslušate njegove direktne i necenzurirane rime i flow za kojeg neki od glazbenih kritičara kažu da je „najbolji na Balkanu".

Prepoznali su to i začetnici velikog europskog projekta Diversidad jer su ga, uz Remi i Shota iz Elementala, pozvali u Bruxelles da sudjeluje u snimanju albuma i dokumentarnog filma u svrhu spajanja kultura i urbanih izvođača iz cijele Europe. Njegova je pjesma „Soundtrack" uvrštena u glazbenu podlogu velikog holivudskog ostvarenja „The Incredible Hulk" redatelja Louisa Letterriera.

Frenkie je nakon albuma „Odličan CD" za Menart izdao još dva albuma; „Povratak cigana" i  „Protuotrov". Posljednji u nizu imao je priliku predstaviti u Madridu prošle godine na festivalu Cultura Urbana na kojem su nastupili i Afrika Bambaataa i Raekwon (Wu-Tang Clan). Na facebooku ima više od 44 000 fanova što ne polazi za rukom ni onima koji se oko tih brojki trude.  Puno podataka, puno uspjeha, puno odličnih tekstova i dobrih beatova - to je Frenkie.

Vidimo se  24. rujna u Tvornici kulture ako ste spremni na takav iskren i beskompromisan rap u pratnji odličnog benda Montirani proces

22.08.2011. 18:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh