« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
NOVO!

Frenkie feat. Sale - Situacije

Pogledajte spot i saznajte u kakvim su se situacijama našli Frenkie i Saša iz TBF-a

Frenkie i Sale na snimanju spota
Frenkie i Sale na snimanju spota (Menart)
Više o

TBF

,

Saša Antić

,

novi spot

,

Frenkie

,

Situacije

Nova pjesma Frenkija "Situacije" na kojoj gostuje i Sale (Saša iz TBF-a), najavni je singl njegovog novog, četvrtog studijskog albuma koji izlazi do kraja ove godine.

Pjesma je drugačija od onoga na što su do sada navikli njegovi fanovi, duhovitog karaktera, a donosi priču o zgodama i nezgodama na putovanjima kroz zemlje Balkana. Spot, za koji Frenkie kaže da je njegov najbolji do sada, radila je ekipa Novagenus iz Tuzle koji će ujedno raditi i cijeli dizajn albuma.

U kakvim su se situacijama našli Frenkie i Sale možete poslušati i pogledati u spotu:

 

Kako je zapravo došlo do ove neobične suradnje, najbolje opisuje Frenkie:

„Sale mi je na um pao kada sam napisao prvu strofu koja se dešava u Splitu, tako da je on bio stvoren za ovu ulogu i suradnju. A vjerovao sam da i on nakon tolikih godina sviranja i putovanja ima zanimljivih stvari za ispričati. Fan sam TBF-a od njihovog prvog albuma i drago mi je da smo nakon toliko godina druženja na zajedničkim koncertima i festivalima konačno ostvarili suradnju. Mnogima će možda ova pjesma na prvo slušanje biti malo čudna jer od mene do sada nisu čuli puno ovakvih stvari, ali usto tako vjerujem da će se dobro nasmijati slušajući i gledajući video. Mogu već sada reći da vas na albumu čeka još puno humora"

Prethodne pjesme privukle su na desetke tisuća obožavatelja na YouTube kanalu, ali i na njegove dosadašnje koncerte u regiji. Svakim danom ljubitelji Frenkijevih beskompromisnih rima sve su brojniji što pokazuje brojka od preko 57 000 fanova na Facebooku.

Frenkija, osim na facebooku, možete pratiti i na http://www.frenkie.ba/

25.09.2012. 13:01:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh