« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
ŠALATA

Fraktura mozga otvara Dan radosti

Pozivamo sve ljubitelje dobrog rocka da se pridruže 25.5. Danu radosti kada će Hladno Pivo, uz podršku prijatelja proslaviti 25 godina svoje glazbe

Fraktura mozga na Dan radosti
Fraktura mozga na Dan radosti (Menart)
Više o

ulaznice

,

Overflow

,

Hladno pivo

,

Dan radosti

,

Fraktura mozga

Prije desetak dana Hladno pivo objavilo je finaliste natječaja za opening-act bendom koji će imati čast otvoriti veliki koncertni događaj na Šalati, 25.5. prozvan Danom radosti. Svih 5 finalista, među kojima su se našli Radio Aktiv (Pula/ZG), Fraktura Mozga (ZG), Cherkezi United (ZG), DeadFish (KC) i Pištolj na gumene metke (Sisak) dobili su event na stranicama Facebook-a putem kojih su njihovi prijatelji i fanovi mogli 'prisustvovati' događanju te na taj način dati svoj glas.

Deset dana nakon napetog 'nadmetanja' jedan od pet finalista je ipak privukao najveći broj prisutnih i time osigurao titulu predgrupe Hladnom pivu! Sa ukupno čak 1970 prikupljenih 'polazaka' u samo 10 dana, zagrebačka Fraktura mozga je sasvim zasluženo dobila svoj prostor na pozornici Šalate na Dan radosti.

Nakon što je objavljen finalni line-up za Dan radosti, članovi Hladnog piva odlučili su napraviti i 'odu radosti' kojom pozivaju sve svoje fanove na ovaj koncertni spektakl:

Pozivamo sve ljubitelje dobrog rocka da se pridruže 25.5. Danu radosti kada će Hladno Pivo, uz podršku velikih prijatelja Overflow-a i finalista opening - acta Frakture mozga, proslaviti velikih 25 godina svoje glazbe!

Dan Radosti je sve bliže, a ulaznica svakim danom sve manje. Zato vam toplo preporučujemo da se što prije 'zaletite' do nekog od prodajnih mjesta Eventima i osigurate svoje mjesto na najžešćem koncertu ove sezone!

08.05.2013. 15:27:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh