« Kultura
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
PROLJETNI FESTIVAL

Fotografski natječaj i 2. festival fotografije Organ Vida

Pokažite kako ste vi zabilježili, doživjeli i realizirali neki pokret odnosno kretanje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (dr. Organ Vida)
Više o

fotografija

,

izložba fotografija

,

zagreb-info

,

fotografski natječaj

,

sc zagreb

,

Organ Vida

Festival fotografije u izdanju Organa Vida održat će se u subotu, 15. svibnja 2010. u prostorijama kluba SC, u Studentskom centru u Zagrebu.

U cilju promoviranja fotografske kulture u nas i oko nas, gdje postoji velik broj talentiranih mladih, ali i ostalih fotografa, Organ Vida organizira drugi po redu, jedinstveni festival fotografije u Zagrebu. S time žele poručiti javnosti da fotografija ne umire, nego da, dapače, njezin utjecaj kao jednog od najjačih medija današnjice jača i pronalazi put svoje realizacije.

Kao i obično, pred festival se raspisuje javni natječaj na zadanu temu. Kako je ovo proljetni festival i njegova tema je prikladna, a to je - POKRET!

Pokažite kako ste vi zabilježili, doživjeli i realizirali neki pokret odnosno kretanje. To može biti zustavljeni pokret, uhvaćeni, snimke gibanja ili pak igranje sa panningom. Budite kreativni, duhoviti, nepredvidljivi i dopustite si maksimalnu slobodu u pristupu tematike.

Najbolje fotografije biti će izložene na samom festivalu, a sve troškove izrade vaših fotografija podmiruje Organ Vida uz pomoć EPSON Hrvatska koji će fotografije ispisati na svojim profesionalnim foto printerima.

Fotografije sa izložbenog festivalskog postava krenuti će zatim na turneju po hrvatskim gradovima gdje će se izložiti u galerijama i prikladnim prostorima. Sve fotografije ostaju u vlasništvu autora koji će svoje fotografije dobiti nakon izložbi.

Izložbu će popratiti razna predavanja, fotografske radionice i prezentacije naših gostiju i suradnika Lomography Croatia, Svijet fotografije, Praxisa i ostalih. Dobru zabavu osigurati će naši DJ-i i koncert, a posjetitelji će na samom festivalu moći glasati za tri najbolje fotografije koje će biti prikladno i nagrađene.

Uskoro možete očekivati i više informacija, pa tako i onu vezanu za prijavu na radionice.

Saznajte više na web stranicama Organ Vida

13.04.2010. 14:06:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh