« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
DOĐITE

Forestland - najzeleniji festival u Hrvatskoj

U tri godine postojanja, Forestland je ugostio neke od najpoznatijih svjetskih umjetnika poput Sick Individuals i DubVision, regionalnih legendi Timo G, Kosta Radman, JuraS, Andy Boy, Clay Clemens i mnogih mnogih drugih

4. Forestland ima sjajan lineup
4. Forestland ima sjajan lineup (Forestland)
Više o

ulaznice

,

lineup

,

Forestland 2016

Kako vam zvuči ovaj scenarij: početak kolovoza, ljeto na svom vrhuncu, u većini Hrvatske neizdrživo je vruće, ali ne i vama. Vi ste u prelijepom ambijentu, okruženi zelenom šumom i svježim mirisnim zrakom, oko vas je gomila pozitivne energije i nasmijanih, lepršavih ljudi koji se skupa gibaju u plesnim ritmovima samo najkvalitetnije elektronske glazbe.

Taj idealni scenarij itekako je moguć ukoliko se između 4. i 6. kolovoza nađete u mjestašcu Brezje kraj Čakovca. Na prostoru od preko 20 000  m2 u zelenom srcu Međimurja, odnosno na gotovo 6 hektara livade, šume, potoka i jezera smjestio se najzeleniji hrvatski glazbeni festival - Forestland

U tri godine postojanja, Forestland je ugostio neke od najpoznatijih svjetskih umjetnika poput Sick Individuals i DubVision, regionalnih legendi Timo G, Kosta Radman, JuraS, Andy Boy, Clay Clemens i mnogih mnogih drugih.

Ove godine glavni headlineri ubrajaju kanadski duo Dzeko&Torres, talijanski house genije Alex Kenji i mlade zvijezde u usponu dj-i Radiology i Matroda, kao i jedan od najpoznatijih DJ-a hrvatske Ibize Kosta Radman. Uz njih i Official resident dj's Sasha Mikac & Timo G, još nekoliko desetaka DJ-eva zabavljat će vas puna tri dana i noći.

Festival je svoju četvrtu godinu dočekao s još jednim ekstra danom i s još jednom pozornicom, stoga je ovogodišnji moto #24x3 odnosno 24 sata glazbe kroz tri dana na tri pozornice. Tako ćete, uz sad već iznimno popularnu main stage pozornicu "Forestland" i prošlodišnji hit "Beach stage", moći uživati i na popularnoj after party pozornici po uzoru na Boiler room - #Forestroom stage na kojem će se zasigurno dočekati lude rasplesane zore i najljepši izlasci sunca.

Festival je u prethodna tri izdanja bio odlično posjećen, uz velik broj posjetitelja iz inozemstva, poglavito Slovenije, pa se tako i ove godine očekuje navala međunarodnih prijatelja iz Slovenije i zemalja u okruženju. Tuborg i Somersby i ove će se godine pobrinuti za ledeno osvježenje i žedna grla rasplesanih posjetitelja.

I zato nemojte dvojiti gdje ćete provesti prvi produženi vikend u kolovozu, jer s najavljenih 50ak DJ umjetnika sa svih strana svijeta, najbolji techno i house, bass i grime, trap i trance, EDM i electronicu te najluđim aferpartyjima zapakiranih u najljepši mogući šumski scenarij i pozitivnom vibrom očekuje vas zasigurno najoriginalniji ljetni festival u Hrvatskoj.

Ulaznice su po cijeni od 100kn za 3 dana festivala dostupne na www.forestland.hr 

19.07.2016. 16:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh