« Seks
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
I KISSED A GIRL

Fleksiseksualke - žene koje vole muškarce, ali flertuju i sa ženama

Izmišljena je još jedna nova riječ koja opisuje seksualne sklonosti, pa su tako fleksiseksualke hetero žene koje ne žele etikete

I Rihanna se u pjesmi 'Te amo' poigrava s biseksualnošću
I Rihanna se u pjesmi 'Te amo' poigrava s biseksualnošću (YouTube)
Više o

homoseksualci

,

seksualnost

,

fleksiseksualke

,

biseksualci

Stvorena je nova riječ koja opisuje rastući broj heteroseksualnih žena koje se poigravaju i s biseksualnošću - one su fleksiseksualke. Zapravo su heteroseksualne, ali ne žele se čvrsto vezati uz tu seksualnu orijentaciju.

Kako piše Daily Mail, sve je počelo legendarnim poljupcem Madonne i Britney Spears prije nekoliko godina, Katy Perry je potom zapjevala o tome kako se poljubila s curom i svidjelo joj se, a nedavno je Rihanna iskoristila istu temu u pjesmi ''Te amo''. Među poznatim damama koje su priznale flert s istim spolom su Angelina Jolie, Drew Barrymore i Lindsay Lohan.

Zanimljivo je kako je ovaj trend popularan među ženama u tridesetim i četrdesetim godinama, a ne među mlađom populacijom, kako bi se očekivalo. Stručnjaci to objašnjavanju činjenicom da se žene danas lakše otvaraju za nova iskustva, ali ne smije se zaboraviti i to da je takvo seksualno ponašanje i u trendu, upravo zahvaljujući poznatim ženama.

27.11.2010. 22:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh