« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
bgt drugo polufinale

Flawless i Shaun Smith pobjednici drugog polufinala

POGLEDAJTE VIDEO - Nastup plesne skupine Flawless bio je nenadmašan, a suci su s 2:1 izabrali Shawna kao drugog finalista

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (BGT)
Više o

Susan Boyle

,

Britain's Got Talent

,

Flawless

,

Jamie Pugh

,

Shaun Smith

,

BGT polufinale 2

Drugo polufinale donijelo je sjajne izvedbe svih sudionika, no Flawless su još jednom opravdali ime u potpunosti, pokazavši ples koji je bio toliko cijenjen od publike koja glasa da im nitko nije mogao niti prići blizu.

Besprijekoran nastup, uigran iznad svih standarda koje uobičajeno prikazuju slične emisije, na razini koja prelazi i profesionalne plesače koji prate Madonnu i Janet Jackson osvojio je uvjerljivo najviše glasova publike i proletio u finale bez ikakvog problema.

Ni DJ Talent, ni Peter Coughlan ni Gareth Oliver i njegov lutak, a kamoli favorit Jamie Pugh nisu uspjeli nadmašiti plesačku skupinu s obližnje autobusne stanice, no Gareth se ipak našao u bitci za drugo mjesto koje vodi u finale sa all-Britain guy (parafraza na američke sheme je povučena s namjerom) Shaunom.

Ipak, Shawnova izvedba With or Without You od U2 bila je najuvjerljivija, dovoljno svoja i dovoljno nova da natjera suce da mu daju dva glasa. Simon je bez razmišljanja ispalio njegovo ime, Piers se nije složio i u igru je vratio Garetha, no na kraju je Amanda presudila i poslala Shauna u finale.

Ipak, ostao je lagano gorak okus u ustima, jer izvedba Garehovog lutka Pave, tj. Pavarottija bila je više nego sjajna, no Simon je u već u prvoj sekundi upalio iksić, smatrajući vjerojatno da se ponovno radi o snimljenoj traci. Iako je nastup bio uživo, Simon se nije dao zbuniti i tako je Gareth ostao bez finala.

Favorit prema kladionicama bio je Jamie Pugh, raspjevani dostavljač pizze, no njegova izvedba The Impossible Dream ipak je bila vrlo daleko od prvog nastupa, tako da je svima postalo jasno da su izgubili novce čim je završio nastup.

Hot Honeyz bile su definitivno ukras drugog polufinala, no nisu bile na razini prvog nastupa, kao ni Merlin koji je zapeo u polufinalu.

Za sada imamo četiri finalista, a stvarno je nemoguće reći tko je u polufinalu više oduševio publiku, Susan Boyle ili Shawn Smith na strani pjevača ili Flawless ili Diverstity od plesača. No, kako od plesača imamo još samo malog Aidana Davisa, a od pjevača još čekamo nastup Shaheena Jafargolia i Hollie Steel od klinaca, finale se čini kao emisija koju definitivno treba gledati.

26.05.2009. 00:52:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh