« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
WTF?!

Flappy Bird manija izludjela programera

Neki se ljudi ne mogu nositi s uspjehom, pa je tako Dong Nguyen povukao s AppStora igricu Flappy Bird koja mu je donosila 50 tisuća dolara dnevno

Flappy Bird ludilo ide dalje?
Flappy Bird ludilo ide dalje? (Screenshot)
Više o

eBay

,

Flappy Bird

,

Dong Nguyen

Flappy Bird, igrica koja je vjerojatno najzaraznija na svijetu i koja je svom programeru, Vijetnamcu Dong Nguyenu donosila po 50 tisuća dolara dnevno završila je svoj život na AppStoru.

Nguyen se nije mogao nositi s pritiskom medija i igrača, barem sam tako kaže, pa je igricu povukao iz prodaje i tko je skinuo do sinoć u 20 sati, skinuo je, ostali mogu samo gledati ljude oko sebe kako pokušavaju progurati ptičicu kroz cijev.

Ma kako to sve nama izgledalo stupidno, ne bismo željeli biti u Nguyenovoj koži jer je nakon povlačenja igrice njegov Twitter profil zasut hejterskim porukama i prijetnjama smrću u gotovo svakom tweetu.

Što je u cijeloj priči najsmješnije, čovjek se bavi izradom igara već deset godina i sad kad je pogodio zlatnu žilu ne može se nositi s pritiskom? Hmmm ... 

Sve u svemu, Flappy Birda nema, no ne sumnjamo da će klonovi nastati brzinom svjetlosti, a u međuvremenu je ludilo prešlo na novu razinu - polovni telefon s instaliranim Flappy Birdom ponuđen je na eBayu za 50 tisuća funti.

10.02.2014. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh