« Zagreb
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
KVIZOVI

Filmsko-televizijski KRiP #1

Na kvizu vas očekuje stotinjak pitanja raspoređenih u osam kategorija, a naši dragi partneri pobrinuli su se da vaše znanje i trud budu pošteno nagrađeni

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

kviz znanja

,

KRiP

Prvi vikend u veljači rezerviran je za premijeru našeg prvog tematskog kviza. U nedjelju, 2. veljače, s početkom u 19:30 sati u superkul prostoru prigodnog filmskog imena Metropolis Club odigrat ćemo debitantski filmsko-televizijski KRiP!

Pod vodstvom Gorana Vugrineca Goca, stand-up doktora i čovjeka čija je životna priča navodno poslužila kao inspiracija za snimanje onog filma koji nas uči da je život poput kutije čokoladica, zaigrat ćemo opušteni, napeti i raznovrsni kviz kojim ćemo se pozabaviti svijetom filma i TV-a. Na kvizu vas očekuje stotinjak pitanja raspoređenih u osam kategorija, a naši dragi partneri pobrinuli su se da vaše znanje i trud budu pošteno nagrađeni.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati i u opuštenoj atmosferi s hladnom pivom ili vrućom kavom u ruci testirati svoje znanje smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe.

Ulaznica se naplaćuje 20 kuna po glavi, a zbog ograničenog broja stolova u Metropolisu pozivamo vas da još jučer ispunite ovu prijavnicu i rezervirate svojoj ekipi mjesto.

20.01.2020. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh