« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
TV1000

Filmovi na TV1000 u siječnju

TV1000 nam i u siječnju svakog ponedjeljka donosi filmske hitove koji će vas zabaviti, rasplakati, oduševiti ...

Tragovi na duši zatvaraju mjesečnu ponudu
Tragovi na duši zatvaraju mjesečnu ponudu (Arhiva)
Više o

TV1000

,

filmovi u siječnju

Nebo u listopadu, 4.1.2016

Istinita priča iz pedesetih godina o Homeru Hickamu, dječaku iz rudarskog gradića koji je postao opsjednut raketama i nikad nije izgubio nadu u svoj san. 1999.

Istinita priča iz pedesetih godina o Homeru Hickamu, dječaku iz rudarskog gradića koji je nakon uspješnog lansiranja Sputnika postao opsjednut raketama. Zajedno s prijateljima pokušava lansirati vlastitu raketu, što među sugrađanima, a i kod Homerova oca, izaziva nervozu i gnušanje. Uz pomoć nadahnuća koje su dobili od jednog učitelja, dječaci ustraju u svojem naumu i ne gube nadu da će ostvariti svoje snove.

Jake Gyllenhaal, Chris Cooper, Laura Dern, Chris Owen, William Lee Scott

New York, volim te, 11.1.2016

Antologijski film o nekoliko ljubavnih priča u jednom od najomiljenijih svjetskih gradova - New Yorku. Zvjezdanu glumačku ekipu predvode Shia LaBeouf, Bradley Cooper i Natalie Portman. 2009.

Ovaj je neobični omnibus sestrinski film filmu Pariz, volim te. Scenarij i režiju potpisuje niz prvoklasnih redatelja, a film prati deset različitih priča o svakodnevnim situacijama i odnosima ljudi tijekom jednog dana u New Yorku.

Natalie Portman, Bradley Cooper, Andy Garcia, Orlando Bloom, Christina Ricci

Lumeni, 18.1.2016

U život profesora udovca ulazi nova ljubav, ali i neočekivani posjet njegova posvojenog brata. U glavnim su ulogama Dennis Quaid i Sarah Jessica Parker. 2008.

Otkako mu je preminula supruga, ostarjeli profesor Lawrence Wetherhold (Dennis Quaid) postao je ogorčen i preokupiran sam sobom. Sina (Ashton Holmes) odbio je od sebe, a kćer (Ellen Page) pretvorio je u preambicioznu djevojku bez prijatelja. No točno u trenutku kad je pomislio da je sve sjelo na svoje mjesto, život mu se odjednom počne raspadati jer se zaljubljuje u nekadašnju studenticu (Sarah Jessica Parker), a na vratima mu se pojavljuje njegov bespomoćni posvojeni brat (Thomas Haden Church) i moli ga da ga primi k sebi. Premda se uvijek oslanjao na svoju inteligenciju kojom se dosad uspješno izvlačio iz svih životnih problema, da bi se izvukao iz ove nezgodne faze života koji je odjednom postao kaotičan, bit će mu potrebno mnogo više od pameti.

Dennis Quaid, Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Ellen Page, Christine Lahti

Tragovi na duši, 25.1.2016

Priča o uglednom profesoru na koledžu u Novoj Engleskoj čiji se život počinje raspadati nakon što se njegov komentar o afričko-američkim studentima protumači kao rasistička uvreda.

Coleman Silk (Anthony Hopkins) ugledni je profesor na koledžu u Novoj Engleskoj čiji se život počinje raspadati nakon što se njegov komentar o nekolicini afričko-američkih studenata protumači kao rasistička uvreda. Kako se skandal počne zahuktavati, pisac Nathan Zuckerman koji istražuje Silkovu biografiju počinje sve dublje kopati po njegovu životu. Situacija se dodatno pogorša kad se razotkrije ljubavna veza s mladom udanom čistačicom Faunijom Farley (Nicole Kidman). No u cijeloj kontroverzi Silk se mora truditi da se ne bi otkrila njegova najveća tajna koju krije veći dio svog života. Film je snimljen po istoimenom romanu Philipa Rotha.

Anthony Hopkins, Nicole Kidman, Ed Harris, Gary Sinise, Jacinda Barrett

04.01.2016. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh