« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
TRAVEL

Andrew Zimmern kuša najbizarniju hranu koju možete zamisliti!

U Kazahstanu se Andrew gostio fermenti­ranim devinim mlijekom i dimljenom konjskom kobasicom, a zatim se zaputio u Italiju, u Rim, kako bi kušao janjeći mozak i teleće iznutrice.

Andrew Zimmern testira nepce u raznim zemljama
Andrew Zimmern testira nepce u raznim zemljama (Travel Channel)
Više o

Travel Channel

,

Bizarna hrana

,

Andrew Zimmern

Andrew Zimmern kreće u novu kulinarsku avanturu u potrazi za najneobičnijim svjetskim jelima. Na Travel Channelu subotom u 21 sat, od 9. siječnja, možete pratiti 6. sezonu njegovog popularnog serijala Bizarna hrana.

Andrew će vam ot­kriti što možete kušati u Dubaiju, Panami, Peruu...  Smrdljivi tofu čeka vas u gas­tronomskoj prijestolnici Tajvana - Taipeiju, u Vijetnamu pak pačji jezici, puževi koji se sišu i dikobrazi uzgojeni na farmi!

U Kazahstanu se Andrew gostio fermenti­ranim devinim mlijekom i dimljenom konjskom kobasicom, a zatim se zaputio u Italiju, u Rim, kako bi kušao janjeći mozak i teleće iznutrice. Pogledajte kako An­drew otkriva, nabavlja i, naravno, jede najbizarnija svjetska jela.

Napominjemo da je Andrew ovog ljeta snimao i u Hrvatskoj, a taj ćemo materijal imati prilike gledati u 7. sezoni Bizarne hrane. Otkrit ćemo vam samo da je Dalma­cija oduševila ovog svjetskog putnika, a hrana koju je kušao uistinu je uspjela iz­nenaditi njegovo nepce.

07.01.2016. 10:57:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh