« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
NOVOSTI

Filip Dizdar & Whatta Band

Obradom pjesme „Lijepa“ Filip Dizdar najavljuje novu suradnju s Whatta Bandom

Nova ekipa, novi spot
Nova ekipa, novi spot (Menart)
Više o

Filip Dizdar

,

Whatta Band

Marljivi i precizni rad Filipa Dizdara na vlastitoj glazbenoj karijeri nastavlja rasti.

Nakon power balade „Sve je bolje kad je tu" kojom je raznježio veliki broj svojih sljedbenika, Filip nam donosi nešto starije u novom ruhu. Naime, radi se o coveru pjesme „Lijepa" s kojom je Filip počastio svoju vjernu publiku još prije dvije godine.

Uz pomoć Whatta benda koji će od sada pratiti Filipa u njegovom glazbenom stvaralaštvu, pjesma „Lijepa" dobila je neki potpuno novi zvuk.

Pa poslušajte:

 

Glazbu i tekst pjesme čiji će veseli i pozitivni ritam zasigurno ponijeti mnoge u ovim ljetnim mjesecima, potpisuje sam Filip Dizdar. Produkciju i aranžman u novoj verziji pjesme „Lijepa" zajedno preuzimaju Filip i Whatta band koji se sastoji od dvije gitare (Mislav Žabarović i Filip Dizdar), bubnja (Nikola Babić) i harmonike (Renato Balen).

Veliku prekretnicu u ovoj novoj postavi Filipa Dizdara čini harmonika koja će kroz nove aranžmane krasiti mnoge već napisane Filipove stihove, ali i one koji tek slijede.

'Može se reći da smo složili neki svoj zvuk i u ovakvoj postavi nam je cilj raditi nastupe.

Oni su od sada moj bend i uvijek nastupaju sa mnom. Predstavili smo se u toj postavi još na koncertu "Sunčana strana dlana" gdje smo svirali"Hodaš na rukama", također u novom aranžmanu i ljudi su to odlično prihvatili što mi je dovoljna potvrda da je ova nova suradnja uistinu prava stvar!' - osvrće se Filip na okupljanje benda.

Nova verzija pjesme „Lijepa" naći će se i na Filipovom skorašnjem prvijencu na kojem se svakodnevno marljivo radi. Do izlaska albuma, Filipa Dizdara i Whatta band uživo poslušajte u Kaptol centru 25.7. kada ćete na njihovom već uvježbanom i šarolikom repertoaru moći, uz Filipove autorske brojeve, zaplesati i na covere velikih umjetnika kao što su The Black Keys, Bruno Mars, Mando Diao, Blur, Foster The People, Letu Štuke i mnogih drugih.

Filipa možete pratiti na njegovoj Facebook stranici i na  Youtube kanalu

Whatta band pratite na njihovoj Facebook stranici

18.07.2013. 14:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh