« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
BIZNIS

Fil Rouge Capital Demo Day

Četvrti po redu FRC akceleratorski program je zaključen svečanim 'Demo day' događajem, ekskluzivnom 'invite only' manifestacijom na kojoj su se okupili najugledniji i najaktivniji investitori i partneri

Fil Rouge Capital
Fil Rouge Capital (Arhiva)
Više o

Fil Rouge Capital

,

Demo Day

17. lipnja 2021. održan je četvrti po redu Fil Rouge Capital Demo Day.

Fil Rouge Capital je fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj investiranje u mlade poduzetnike, startup i scale up tvrtke kao i daljnje afirmiranje poduzetničkog ekosustava u Hrvatskoj.

Četvrti po redu FRC akceleratorski program je zaključen svečanim 'Demo day' događajem, ekskluzivnom 'invite only' manifestacijom na kojoj su se okupili najugledniji i najaktivniji investitori i partneri iz istočno europske regije, a na kojoj su Fil Rouge Capital startupovi pokazali napredak ostvaren tijekom akceleratorskog programa.

Tvrtke u Fil Rouge Capital portfelju, mentori, investitori i ostali renomirani uzvanici iz srodnih industrija okupili su se kako bi poslušali jezgrovite, trominutne 'pitcheve' navedenih startupa.

Startupovima je pak pružena jedinstvena prilika potencijalno osigurati sljedeću rundu investicije, te se dodatno povezati s investitorima.

Fil Rouge Capital Winter 21 Accelerator program u brojkama

  • 10 founders' dinners evenata

  • 14 seminara - 10 specijaliziranih radionica

  • Više od 100 sati mentorske podrške pružene startupima

Fil Rouge Capital Winter 21 Demo Day činjenice:

Demo Day događaj održao se 17. lipnja 2021. godine putem platforme za online konferencije te je kao takav jedan od najvećih evenata svoje vrste u recentnijoj hrvatskoj lokalnoj poduzetničkoj i startup povijesti. Okupili smo 80 uglednih i aktivnih investitora iz regije koji upravljaju s više od 15 milijardi EUR. Investitori i ostali uzvanici upoznali su 11 startup timova koji su 'pitchali' svoje ideje kako bi osigurali sljedeću rundu investicije.

Ovim eventom Hrvatska nastavlja etablirati svoju poziciju kao regionalni vođa na startup sceni i ekosustavu.

23.06.2021. 18:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh