« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
Gurmanska groznica

Festival okusa 2103. za svako nepce

Bilo da se radi o elitnom restoranu nagrađivanom Michelinovim zvjezdicama, hotelu ili običnoj zalogajnici pokraj ceste, svatko će moći naći nešto za sebe

Sjajna ideja i sjajna izvedba
Sjajna ideja i sjajna izvedba (Festival okusa)
Više o

Festival okusa

,

Zagreb

U moru festivala i gurmanskih okupljanja koja žele privući strance kao i domaće ljude, s novim projektom Festivala Okusa®, željeli smo naglasak staviti na istinskog ljubitelja hrane i pića. Upravo smo zato, pod okriljem prestižnog Restaurant cluba, stvorili ovaj gurmansko-vinski spektakl i predodredili ga svima željnima dobre zabave i punog trbuha.

Tijekom festivala, koji će se održati od 10.- 24. rujna u Hrvatskoj te od 24. rujna do 8. listopada u Sloveniji, svi gurmani moći će uživati u preko 300 restorana i ugostiteljskih objekata diljem regije te iskušati razne okuse i upoznati nove kulture. Lokacije Festivala Okusa® velikim dijelom čine objekti Restaurant Club mreže, ali i druge pridružene lokacije.

Bilo da se radi o elitnom restoranu nagrađivanom Michelinovim zvjezdicama, hotelu ili običnoj zalogajnici pokraj ceste, svatko će moći naći nešto za sebe, za što će se pobrinuti vješti I domišljati kuhari. U današnje vrijeme, kad ljudima užurbani način života ne dopušta česte odlaske u restorane ili obiteljska okupljanja za stolom osim za blagdane ili rijetke prilike, čovjek je zaboravio istinski uživati. Upravo smo njima posvetili ovaj Festivala Okusa® kako bi ponovno, barem nakratko, zakoračili u tajanstveni svijet prepun tradicije mirisa I okusa. 

Festivala Okusa® organizirat će i posebne, ekstravagantne večeri koje će ugostiti brojne ljude iz svijeta slavnih kao i diplomate iz raznih zemalja. Onaj tko kupi ulaznicu za takvu vrstu večeri moći će se tako družiti s relevantnim ljudima iz poslovnog svijeta. 

Festivalska ulaznica za 2 osobe iznosi 50,00 kuna u pretprodaji, a zanimljivo je da vrijedi za neograničen broj korištenja i svih 28 dana Festivala Okusa® u Hrvatskoj i Sloveniji. Ulaznica vam otvara vrata ozbiljnih popusta, koji uključuju i do 25% popusta ili čak do 50% na posebne festivalske menije. 

17.09.2013. 13:35:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh