« Seks
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
KREVET, BOJE...

Feng shuijem do boljeg seksa

Nije nevažno kako izgleda vaša spavaća soba - pogledajte kako jednostavnim trikovima osnažiti seksualnu energiju

(Dreamstime)
Više o

krevet

,

brak

,

seks

,

Feng shui

,

spavaća soba

,

veza

,

seksualni odnos

Na vaš seksualni život ne utječete samo vi, vaš partner ili raspoloženje - i raspored u vašoj spavaćoj sobi itekako je važan. U skladnoj sobi uređenoj prema feng shuiju, i vođenje ljubavi bit će bolje i uravnoteženije.

I ne samo to. Pravilan feng shui pomaže i vašoj vezi općenito. Pokazalo se, naime, da poboljšava vezu a feng shui promjene u spavaćoj sobi tijekom godina može i spasiti vezu ili brak od propadanja. Trebate samo osigurati pravu okolinu, boje i položaj kreveta, stoga pogledajte kako jednostavnim trikovima stvoriti pravu feng shui sobu.

Najbolji položaj kreveta

Krevetu bi se trebalo moći lako pristupiti s obje strane. Sa svake strane imajte po jedan noćni ormarić, a izbjegavajte postavljati krevet u direktnoj liniji s vratima. Feng shui ravnotežu osigurat ćete i dobrim madracem i kvalitetnom posteljinom od prirodnih materijala.

Svjež zrak

Dobar feng shui nećete osigurati ako je zrak u spavaćoj sobi ustajao i zagađen, zato sobu često provjetravajte kako biste imali dovoljno kisika. Isto tako, nije dobro imati biljke u spavaćoj sobi, osim ako je vrlo velika a biljke su smještene daleko od kreveta.

Bez televizora

TV, kompjuter ili sprave za vježbanje nisu poželjni. Dobra feng shui energija u spavaćoj sobi se elektronikom uništava.

Svjetlo

Svjetlost je jedna od najjačih manifestacije energije. U spavaćoj sobi biste trebali imati nekoliko razina osvjetljenja (postoje i posebni prekidači koji će vam to osigurati). Svijeće su zapravo najbolji izbor, ali pazite da kupite one bez toksina.

Boje su sve

Kako biste postigli feng shui ravnotežu, koristite smirujuće boje. Najbolje boje za spavaću sobu su takozvane boje kože, dakle, od blijedo bijele do čokoladno smeđe. Izaberite boju unutar tog spektra i nećete pogriješiti.

Slike

Slike nose snažnu feng shui energiju, pa ih trebate pažljivo odabrati. Najbolje su slike koje ocrtavaju ono što biste i vi voljeli da vam se u životu događa. Zato, osim ako volite biti sami i tužni, ne postavljajte takve slike u spavaću sobu.

Isključite se

Vrata spavaće sobe neka cijelu noć budu zatvorena. Takav tok energije najbolji je za vaše zdravlje, pa i za zdravlje vaše veze i seksualnog života.

29.08.2012. 19:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh