« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
DREVNA ZNANJA

Feng shui za bolji ljubavni odnos

Drevna kineska mudrost uravnoteženja energija može vam pomoći i u ljubavnim odnosima

Kako do harmoničnog ljubavnog odnosa
Kako do harmoničnog ljubavnog odnosa (Arhiva)
Više o

ljubav

,

brak

,

Feng shui

,

harmonija

,

energije

Feng shui, drevna vještina uravnoteženja pozitivnih i negativnih energija može uspostaviti i harmonične ljubavne odnose. Pročitajte ove savjete i uskladite se s partnerom još bolje. 

Mnogi faktori utječu na harmoniju, a jedan od glavnih je uparivanje svega, kako bi postojale dva medija za vašu i energiju partnera. Svi ukrasi u stanu trebaju biti u paru, kao i slike osoba i životinja, koje mogu biti i grupne. Slike usamljenih likova najbolje je skinuti sa zidova i komoda.

Jednako važan je i paran broj stolaca, a potrudite se sva sjedeća mjesta u kući napraviti ugodnim i privlačnim. 

Naravno, i krevet treba biti dovoljno velik za dvoje, udoban, a obje strane kreveta treba jednako tretirati kako bi ljubav bila što bolja. 

Niti odjeću ne bi trebalo zanemariti, pa joj omogućite dovoljno mjesta u ormaru, potrudite se da ne bude nagužvana i natrpana, dozvolite da zrak slobodno kruži ormarom. 

Ništa manje važna nije osobna higijena, koju treba redovito održavati, kao i urednost cijelog stana, jer neuredan stan privlači kaos i zbrku u ljubavni život.

Kako bi sve bilo još bolje, jasno vizualizirajte život s osobom koju volite, zaboravite na prethodne neuspješne veze, a svoje želje napišite crvenom olovkom na bijelom papiru. Što jasnije izrazite svoju želju, veća je vjerojatnost da će se i ostvariti.

14.01.2013. 20:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh