« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
posljednji dani

Farrah Fawcett ipak gubi bitku s rakom

Njen životni suputnik i "soulmate" Ryan O'Neal ispričao dirljivu priču o bitci hrabre glumice

(Getty Images)
Više o

Farrah Fawcett

,

Ryan O'Neal

U ekskluzivnom intervjuu časopisu "People" Ryan O' Neal je potvrdio da Farrah broji posljednje dane. "Ona sada vrijeme provodi u krevetu. Liječnici se trude da joj bude što udobnije. Prima hranu kroz infuziju, ali više ne prima nikakvo liječenje".

15. svibnja američka TV postaja NBC emitirat će dokumentarac Farrah's Story koji je snimljen na inicijativu same glumice. Ona je naime slučajno ponijela malu kameru na jedan posjet liječniku, i to je bio baš onaj posjet na kojem joj je priopćeno da je rak, koji je smatrala izliječenim, metastazirao. Bez obzira na tragičnu vijest, Farrah je odlučila snimiti dokumentarac o svojoj bolesti, kako bi senzibilizirala javnost na ovu strašnu, a malo poznatu bolest. Riječ je, naime o analnom raku koji je vrlo rijedak i često se zamijenjuje i pogrešno dijagnosticira kao rak debelog crijeva.

Farrah i Ryan O'Neal nekoliko su puta prekida i ponovno započinjali vezu. 1997. godine definitivno su se razišli nakon 17 godina zajedničkog života, međutim Ryan je bio prva osoba koju je Farrah nazvala kad je saznala da boluje od zloćudne bolesti. Od tog su trenutka ponovno zajedno - a Farrah se brinula i o Ryanu kad je njemu dijagnosticirana leukemija 2001. koju su zajedno prebrodili.

Slavni holivudski par, uz Farrahinu bolest, ima problema i sa sinom Redmondom koji je u zatvoru zbog kršenja uvjetne kazne. Redmond ima problema s narkomanijom, a Ryan činjenicu da je u zatvoru taji od Farrah. I Redmondu je otac rekao da se Farrah oporavlja jer mladiću Vlasti ne dozvoljavaju posjete majci.

"Farrah nikada, baš nikada nije govorila o tome kako je njena bolest nepravedne" zaključio je O'Neal. "Ali ja, ja sam često o tome razmišljao. Ona je možda mislila za sebe da je odabrana da joj se to dogodi, da ju je neka viša sila stavila u tu situaciju. Jer trebalo je nešto pozitivno od toga izvući. I to je možda istina. Ali nisam sigura da tu ima išta pozitivnog za Farrah."

08.05.2009. 12:42:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh